Superliga Romaniei Cristi Borcea, dezamăgit de situaţia de la Dinamo Bucureşti. "Să dea Domnul să nu retrogradăm..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristi Borcea, fostul finanţator al lui Dinamo Bucureşti, speră ca echipa să se salveze de la retrogradare în acest sezon. 



"În momentul în care se va face stadionul, Dinamo va fi sus. Nu cu mine la echipă. Cu mine suporter, la tribuna oficială. Sunt momente în care îmi dau lacrimile și îmi fac rău dacă mă uit la meciuri. Am trăit alături de această echipă unicat în perioada '79-'90. Am fost în galerie, am fost director de marketing, patron, acționar. 

Mi-a ajuns, nu mai am motivația necesară să investesc. Erau alte vremuri atunci, era o luptă de spartani adevărați. Gândiți-vă la Iancu, Porumboiu, Copos, nașul Becali, la Stan, Jean Pădureanu, Pinalti. Noi aveam buget de peste 15 milioane de euro. Dinamo atât avea. 

Nu există o echipă care să facă ce făcea Dinamo. Noi luam ce voiam când ne supăram, pe Lobonț, Torje, Ianis Zicu. Acum se bate nașul singur, ia orice jucător. Important e să și câștige. Eu zic că ia titlul anul acesta", a declarat Cristi Borcea, conform GSP

"Să dea Domnul să nu retrogradăm"

"Să dea Domnul ca cei de la Dinamo să redreseze corabia și să nu retrogradăm. Au făcut eforturi, dar nu sunt de nivelul performanțelor lui Dinamo. Am înțeles că a venit Florin Marin lângă Burcă. E unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Un tehnician și un pedagog foarte bun. Acum, trebuie lăsat Burcă să își termine mandatul. 

Ținând cont de simbioza dintre antrenor și conducători, trebuie să lupte. Sperăm să se salveze de la retrogradare, trebuie să luptăm cu ce avem, nu avem forța să mergem și să luăm o echipă întreagă, pe Craiova, CFR", a mai declarat Borcea. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel