UEFA Conference League Cristi Balaj: Nu avem nicio scuză dacă nu ne calificăm cu Maccabi Petah Tikva

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în manşa tur a turului III preliminar al Conference League împotriva lui Maccabi Petah Tikva şi ia o opţiune serioasă la calificarea în playoff. 



"Din punctul meu de vedere, trebuia să tranşăm acest joc cu o victorie mai clară. În prima repriză am avut foarte multe ocazii şi multe situaţii în care trebuia să înscriem. Dar important este că am câştigat. Din punctul meu de vedere, merităm să ne calificăm, pentru că suntem echipa mai valoroasă. 

Nu mi-a plăcut că nu am dat mai multe goluri. Am avut ocazii foarte, foarte mari în prima repriză. Mingea a lovit bara. Erau situaţii în care trebuia să tranşăm calificarea, să nu mai fie atât de importantă partida retur de la Cluj. Nu avem nicio scuză dacă nu ne calificăm. Nu ştiu cum se simte Louis Munteanu, nu am discutat acest subiect. Sunt convins că cei din staff-ul tehnic au grijă să fie la un nivel bun când va intra. Am încredere în el, în cei care îl pregătesc. Trebuie să avem răbdare, pentru că va ajunge 100% să evolueze şi să demonstreze că merită să fie la echipa naţională şi la un nivel cât mai ridicat. Dar noi nu facem presiune când vine vorba de convocări la echipa naţională. Selecţionerul trebuie să analizeze şi sunt convins, la experienţa domnului Lucescu, că va lua cele mai bune decizii", a declarat Cristi Balaj la Fanatik. 

CFR Cluj a învins formaţia israeliană Maccabi Petah Tikva cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Gheorghi Asparuhov din Sofia, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Conference League la fotbal.

Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus prin golul marcat de croatul Karlo Muhar (8) şi a devenit favorită la calificarea în play-off-uil competiţiei.

CFR a avut un debut bun de meci, iar Bîrligea (4) a centrat din unghi, dar mingea a căzut pe bara transversală.

În min. 8, Muhar a reluat în poartă mingea respinsă de portar la şutul din unghi al aceluiaşi Bîrligea.

Maccabi a reuşit să îşi creeze şi ea două oportunităţi, prin şuturi de la distanţă ale lui Mahamid (16, 21), însă peste poartă.

Mogoş a fost aproape de gol (25), când a reluat cu pământul, la centrarea lui Deac, din corner, dar mingea a şters transversala.

Cea mai mare ocazie a echipei israeliene a fost şutul lui Karo de la distanţă, scos de Sava (35) de la vinclu.

Jocul a fost destul de încâlcit în repriza secundă, niciuna dintre echipe nereuşind să preia controlul.

Bîrligea (64) nu a ajuns la centrarea lui Tachtsidis în faţa porţii. Muhar (65) a şutat peste poartă de la distanţă. Korenica (66) a trimis puţin alături din marginea careului.

Manşa secundă va avea loc pe 15 august, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca (ora 20:00), iar la centru a fost delegat arbitrul maghiar Tamas Bognar, conform Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Conference League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel