Superliga Romaniei Cristi Balaj: Cu Pafos trebuia să pierdem cu 5-0. În Liga 1 s-ar bate la titlu

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, spune că eşecul cu Pafos din playoff-ul Conference League putea fi şi mai dureros, pentru că ciprioţii mai puteau marca. În plus, spune acesta, echipa la care este legitimat Vlad Dragomir s-ar bate la titlu în România. 



„În contextul cupelor europene am pregătit și lotul de jucători, de asta s-au făcut transferurile din ultima perioadă. Avem două echipe în care este greu să spui care este jucătorul titular, Dan Petrescu nu a schimbat echipa care a avut rezultate bune și în acest context a folosit același lot.

A fost un șoc, nu neapărat pentru mine. Nu prea am vrut să vorbim de meciul din Cipru, am evitat. Nu faptul că nu ne-am calificat a fost un șoc, ci modul în care am evoluat. A fost 3-0, dar trebuia să pierdem chiar cu 5-0.

În fotbal contează foarte mult și adversarul, dar evoluția noastră a lăsat de dorit. Aceeași jucători, cu același adversar au arătat la Cluj că merită să se califice, a fost o diferență mult prea mare. Am făcut greșeli personale nepermise”, a spus Cristi Balaj la Fanatik. 

Comparaţie cu FC Ballkani

„Când joci la un nivel mai ridicat trebuie să ai sânge în instalație, noi nu l-am avut. Prima ocazie de la începutul partidei a demonstrat ca din punct de vedere psihologic nu suntem la nivelul dorit. Am întâlnit un adversar foarte bun.

După jocul în care am obținut doar un rezultat de egalitate cu Ballkani spuneam că au jucători foarte buni. Lumea nu m-a crezut, poate doar într-o oarecare măsură. S-a demonstrat că am avut dreptate pentru că au apărut Rrahmani, Krasniqi.

Au apărut jucători de calitate, care au demonstrat în campionatul nostru și au fost vânduți pe sume importante. La fel spun și despre cei de la Pafos, cu investițiile pe care le-au făcut în această vară vor ajunge să aibă rezultate bune.

Din punctul meu de vedere, Pafos s-ar bate la titlu la noi. I-am văzut la Cluj și acolo, au calitate”, a mai spus Balaj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel