Superliga Romaniei Cristi Balaj crede că Tachtsidis ar fi putut evolua în derby-ul CFR Cluj - FCSB: „Dacă așa a considerat antrenorul, nu putem să comentăm”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa CFR Cluj a condus FCSB cu 2-0, duminică seară, dar s-a văzut egalată în a doua repriză a meciului.



Clujenii au primit vizita bucureștenilor duminică seară, într-un meci care contează pentru a IX-a etapă a Superligii. Jucătorul în vârstă de 22 de ani, Louis Munteanu, dorit în perioada de transferuri din vară și de către oficialii FCSB, a reușit dubla în meci (min. 36, 50). Chiar dacă elevii lui Dan Petrescu au avut un avantaj de două puncte în partidă, „roș-albaștrii” au restabilit echilibrul prin reușitele lui Alexandru Băluță (min. 59) și Joyskim Dawa (min. 87).

Președintele clubului ardelean a discutat despre jucătorii care au lipsit din echipa codusă de „Bursuc”, spunând că nu îi poate comenta acestuia alegerile.

Cristi Balaj: „Noi nu discutăm despre deciziile antrenorului”

„Keita nu a fost accidentat. Au fost câteva probleme medicale cu Tachtsidis. El a revenit alături de echipă cu doar câteva zile înainte de partida oficială. Are o problemă la călcâi. Sunt probleme medicale și cu Nkololo. Nu a jucat. Nu a fost nici în lot pentru că are o leziune fibrilară.

Korenica a avut și el o problemă în familie și a revenit alături de echipă destul de târziu. El trăiește sub impulsul unei supărări legate de acea situație familială. Am suferit din acest punct de vedere.

(N.r. Tachtsidis ar fi putut juca măcar 15-20 de minute?) Eu zic că da. Dacă așa a considerat antrenorul, nu putem să comentăm. Noi nu discutăm despre deciziile antrenorului. Am avut jocul în mână. Nu ai voie să ratezi victoria când conduci cu 2-0”, a explicat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Antrenorul celor de la CFR Cluj a declarat, după remiza de duminică seară, că ambele goluri date de FCSB au fost marcate din cauza unor greșeli ale jucătorilor săi, respectiv ale lui Simao și Mihai Popa. 

Dan Petrescu: „Suntem foarte supărați că am pierdut două puncte”

„Primele 60 de minute au fost aproape perfecte, FCSB nu a avut niciun șut. Apoi au venit două greșeli personale, nu ai cum să antrenezi așa ceva. Simao a făcut un meci extraordinar, a dat două pase de gol și după care a făcutun assist pentru Băluță.

2-0. Am spus-o și o să mă repet: e cel mai periculos scor! Pe bancă nu eram așa fericit la 2-0, pentru că dacă iei un gol, moralul o să cadă. Moralul a căzut și a venit și golul doi. Nu mai țin minute ocaziile celor de la FCSB. Michael a ratat o ocazie, dar și Deac putea să dea gol. 

Suntem foarte supărați că am pierdut două puncte. Este bine că echipa joacă. Nu ai voie să nu câștigi acest meci. Eu zic că au fost două greșeli personale, la al doilea gol, Popa putea să salveze. Sunt două greșeli personale, v-am zis. FCSB e o echipă bună, au făcut patru schimbări, au jucători de valoare. 

Am spus ieri, obiectivul numărul 1 este play-off-ul. Sunt mulțumit de lot, este unul competitiv și acum trebuie să scoatem rezultatele. Ăsta este primul obiectiv și apoi vedem ce va fi. Îmi pare rău că execuțiile lui (n.r. Louis Munteanu), nu au decis meciul în favoarea noastră. Sunt sigur că va marca multe goluri, trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și va avea o carieră importantă”, a spus Dan Petrescu. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel