UEFA Euro 2024 "Cred că Chiellini şi Bonucci sunt mândri de Drăguşin". Fundaşul naţionalei României, de netrecut cu Ucraina

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Radu Drăguşin a fost unul dintre artizanii victoriei României cu Ucraina de la EURO 2024. 



Florin Manea, impresarul său, a adus aminte de foştii colegi de la Juventus ai românului, fundaşii Giorgio Chiellini şi Leandro Bonucci. 

”Am fost spectaculoși (n.r. România). Nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat, adică o victorie cu 3-0 a României. În ceea ce-l privește pe Drăgușin, ce pot să spun, deja nu mă mai surprinde pentru că știu cum lucrează.

După meciul ăsta (n.r. România - Ucraina), dacă va continuă așa, va deveni unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume. Astăzi partenerul meu mi-a spus că erau scouteri în tribună de la Napoli la stadion, să-l urmărească pe Dovbyk. Poate au văzut și meciul pe care l-a făcut Drăgușin (n.r. râde).

Cred că Chiellini și Bonucci sunt mândri de Drăgușin. Au fost foarte importanți pentru creșterea lui, când era la Juventus”, a declarat Florin Manea, pentru tuttomercatoweb.com.

Nicolae Stanciu e convins. Drăguşin va fi printre cei mai buni din lume 

”E uimitor! E încă foarte tânăr, are 22 de ani, va deveni unul dintre cei mai buni stoperi din lume.

Îl văd mereu cum muncește la antrenamente, vrea să progreseze pentru ca sezonul viitor să devină titular la Tottenham”, a spus Nicolae Stanciu, conform Digisport

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel