Superliga Romaniei Costel Orac trage un semnal de alarmă despre Dinamo. Punctul slab al "câinilor"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Oţelul Galaţi, în etapa a X-a şi a rămas, momentan, pe locul 3 în clasament. Dinamo are cel mai bun atac din Liga 1, cu 18 goluri marcate. 



Costel Orac, fostul atacant legendar al lui Dinamo, a tras un semnal de alarmă şi a punctat care este punctul slab al "câinilor". 

"Exprimarea a fost mai bună decât la meciul cu Slobozia, dacă e să facem o comparație. Până la urmă, rezultatul cred că a fost echitabil, nici cei de la Oțelul n-au avut mari ocazii. Per ansamblu, repriza a doua a fost mai bună decât prima, au pus mai multe probleme. Un rezultat pozitiv!

Important e că se marchează în continuare, important e că se adună puncte și să sperăm că cei accidentați, destul de mulți și cu un rol cheie în cadrul echipei, își vor reveni cât mai curând, iar lotul va redeveni complet.

Eu am spus-o de mult timp, banca e încă subțire pentru obiectivul declarat, și anume accederea în play-off. Depinde acum ce soluții vor găsi, pentru că deja e foarte târziu, perioada de mercato s-a încheiat, iar în situația aceasta vor veni doar jucători liberi.

Să sperăm că, dacă vor veni, acești jucători liberi să aibă cât de cât o pregătire. Altfel, au nevoie de timp să se adapteze. Prima condiție e să aibă valoare și să fie peste ce există la ora actuală”, a afirmat Orac.”, a afirmat Costel Orac pentru GSP. 

Kopic recunoaşte şi el probleme lui Dinamo 

"A fost bine, sunt mulțumit. Au dominat în prima repriză, am avut un pressing bun. Noi am marcat din penalty, dar nu am avut o posesie bună. Am început să controlăm mai mult în a doua repriză. Am oferit sanșa mai multor jucători tineri.

Ultima șansă a lui Caragea (n.r. Adrian Caragea) putea schimba soarta meciului, însă eu cred că este totuși un scor corect.

(n.r. Despre deciziile de arbitraj) Nu vorbesc despre deciziile arbitrilor. Este treaba lor, eu trebuie să le respect deciziile.

Noi avem probleme cu accidentările, de la pauzele echipelor naționale. Terenul nu este perfect, iar aceste microtraume sunt mai numeroase. Trebuie să trecem prin aceste momente dificile și să așteptăm momentul când vor fi refăcuți toți jucătorii.

Șansele să se accidenteze la nivel muscular sunt destul de mari. Cisse (n.r. Jonathan Cisse) a avut aceeași problemă. Sunt momente dificile.

Îmi place să joc un fotbal frumos, să ne creăm ocazii, dar fără atitudine nu poți face lucruri bune. Am văzut că Patriche și ceilalți jucători au dat maximum. Asta îmi doresc întotdeauna.

(n.r. Despre transferuri) Îl avem pe președintele Nicolescu (n.r. Andrei Nicolescu), avem departamentul nostru de scouting, nu o să vorbesc de transferuri. Ei știu ce vreau, ce profil de jucător. Vreau să aducem jucători care să merite tricoul lui Dinamo", a declarat Zeljko Kopic, la flash-interviu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel