Cupa României Corvinul Hunedoara începe drumul spre apărarea trofeului în Cupa României, dar meciul nu este televizat

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Câştigătoarea Cupei României nu va putea fi urmărită la TV în primul meci din nou sezon al competiţiei. Corvinul Hunedoara întruntă Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 



Corvinul Hunedoara începe parcursul din Cupa României în turul III preliminar, contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Dacă se va califica, echipa antrenată de Florin Maxim va da de FC Argeş în playoff-ul competiţiei. 

"Ne deplasăm la Drobeta Turnu Severin, pentru startul noului sezon din Cupa României. De la ora 17:30 vom întâlni Pandurii, în turul III al competiției. Jocul de astăzi nu va fi televizat", afirmă cei de la Corvinul. 

I-am întrebat pe cei de la Federaţia Română de Fotbal dacă se ia în calcul amendarea regulamentului Cupei României, astfel încât câştigătoarea să aibă locul garantat în faza grupelor din ediţia următoare. În acest moment, Corvinul Hunedoara are de trecut două tururi preliminare până la accederea în faza grupelor. Până la momentul redactării acestui material, FRF nu a răspuns solicitării DCSport.ro. 

Corvinul Hunedoara poate promova în Superliga! Anunțul Federației Române de Fotbal

Clubul de fotbal Corvinul Hunedoara poate promova în Liga 1, după ce FRF a anunțat oficial faptul că schimbarea formei de organizare a fost aprobată. Hunedorenii și-au schimbat statutul juridic, din cel de drept public în cel de drept privat, astfel că vor putea să evolueze în Superliga din stagiunea următoare, dacă aceștia reușesc promovarea.

„Direcția juridică a FRF constată că sunt îndeplinite cerințele regulamentare, motiv pentru care acordă aviz favorabil pentru cesionarea activității sportive și a dreptului de participare în competițiile fotbalistice de la Clubul Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara, cu sediul în municipiul Hunedoara, str. Mihai Viteazu nr. 6A, județul Hunedoara, către Asociația Club Sportiv F.C. Corvinul Hunedoara 1921, cu sediul în municipiul Hunedoara, bdul. Libertății, nr. 17, județul Hunedoara”, scrie în comunicatul emis de FRF.

După decizia FRF, denumirea clubului hunedorean va fi ACS FC Corvinul Hunedoara 1921.

Patru jucători au plecat de la Corvinul 

După cele 6 partide disputate în cupele europene, Corvinul Hunedoara s-a despărţit de 4 fotbalişti. Este vorba despre Sergiu Buş, Roger Junior, Desley Ubbink, aduşi în această vară pentru meciurile din Europa League şi Conference League, dar şi de mijlocaşul Denis Hrezdac, rechemat de Mircea Rednic la UTA Arad după împrumutul la Hunedoara. 

"Astăzi s-a încheiat unul dintre cele mai frumoase capitole din cariera mea.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce mi-ați oferit în timpul petrecut alături de voi. A fost o onoare să fac parte din această echipă și să lucrez cu oameni atât de dedicați și pasionați. Fiecare lecție învățată, fiecare sfat primit și fiecare moment pe care l-am trăit împreună au contribuit la creșterea mea atât ca jucător, cât și ca persoană. Am trăit clipe de neuitat și am creat amintiri pe care le voi păstra mereu în inimă.

A fost o poveste, o poveste frumoasă de care ne vom aduce aminte mult timp de acum încolo și mă bucur că și eu am contribuit la ea . Poate într-o zi drumurile noastre se vor intersecta din nou. Vă mulțumesc pentru tot și vă doresc mult succes in continuare. Hai Corvinul", a scris Denis Hrezdac pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel