Fotbal Corvinul Hunedoara a anunțat noile reguli în sezonul 2024/2025 al Ligii 2. Obiectele interzise de către clubul de fotbal

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa de fotbal condusă de Florin Maxim nu a debutat încă în noul sezon al ligii secunde, început pe 3 august.



Corvinul Hunedoara, între cupele europene și liga secundă

Corvinul Hunedoara a fost învinsă de formația FC Astana în prima manșă a turului III preliminar al Conference League, pe stadionul Municipal din Sibiu, după ce a condus 62 de minute în partidă.

Hunedorenii au deschis scorul în prima repriză a meciului, prin Antonio Manolache (37), iar răspunsul celor de la FC Astana a fost dat abia în a doua repriză, prin golul marcat de Ousmane Camara (62).

Chinedu Geoffrey a înscris cel de-al doilea gol pentru formația Astana, în minutul 80, pentru a aduce victoria echipei sale în fața Corvinului. Corviniștii vor încerca să își ia revanșa în deplasare, meciul retur fiind programat miercuri, 14 august, începând cu ora 17:00.

Corvinul Hunedoara a trecut în primul tur preliminar al Europa League de Paksi, scor 4-2 la general, și a fost eliminată apoi de Rijeka. Dacă va trece de Astana miercuri și se va califica în play-off-ul Conference League, Corvinul va juca fie cu St Mirren, din Scoția, fie cu Brann, din Norvegia. 

În ceea ce privește competiția ligii secunde, Corvinul Hunedoara trebuie să dispute duelul cu CS Afumați, din a treia etapă a noului sezon, meci programat duminică, 18 august, începând cu ora 11:30.

Meciul dintre Corvinul Hunedoara și CSC Șelimbăr din prima etapă a ligii 2 a fost amânat, decizie luată în urma evoluției echipei hunedorene în cupele europene. De asemenea, și partida din a doua etapă, cea cu Unirea Ungheni, a cunoscut modificări.

CITEȘTE ȘI Situație incredibilă în Liga 2. Adversarele Corvinului vor merge la TAS, dacă hunedorenii primesc drept de promovare în acest sezon

Suporterii hunedoreni, sfătuiți de oficialii Corvinului

„Anunț important pentru suporterii noștri! În noul sezon competițional 2024/25 vă anunțăm că accesul pe stadion cu vuvuzele sau trompete este strict interzis! Orice alt obiect contondent este de asemenea interzis! În plus, adăugăm și alte recomandări. Vino din timp la stadion pentru a evita eventuale aglomerații la porțile de acces, având în vedere faptul că trebuie respectate toate protocoalele de control și siguranță la intrarea în stadion. Lasă deoparte orice obiect care poate fi considerat periculos.

Sunt acceptate în stadion doar sticlele de plastic (nu mai maride 0,5 l) fără dop! De altfel, vor exista mai multe puncte de vânzare abăutărilor răcoritoare în diferite zone ale stadionului. Fii fair-play! Încurajează-ți favoriții pe toată durata jocului, fără a folosi expresii jignitoare, xenofobe sau rasiste! Hai la stadion să ne bucurăm împreună de fotbal alături de alb-albaștri!

Fii parte din poveste, fii parte din Corvinul. Hai, Corvinul! Un oraș, o comunitate, o echipă. Acasă la Hunedoara”, se arată în comunicatul emis de către clubul de fotbal Corvinul Hunedoara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Corvinul Hunedoara (@corvinulhunedoaraofficial)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel