Liga Campionilor Cornel Dinu, atac la adresa lui Elias Charalambous: „Nu se poate ca o echipă să fie antrenată de o machetă”

Data actualizării: | Data publicării:
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

FCSB a obținut o remiză în prima manșă a turului doi preliminar din Champions League, scor 1-1, cu Maccabi Tel Aviv.



FCSB și echipa israeliană Maccabi Tel Aviv au încheiat la egalitate, scor 1-1, marți seara, pe Stadionul „Steaua” din București, în prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Golurile partidei au fost marcate de Dan Biton (71), respectiv de Joyskim Dawa (76), într-un meci în care ambele echipe au avut ocazii de a marca.

Cornel Dinu: „Să fii condusă de patron...”

Cu toate că antrenorul „roș-albaștrilor”, Elias Charalambous, s-a declarat optimist privind meciul de retur împotriva israelienilor, Cornel Dinu a avut o reacție dură la adresa cipriotului. Fostul jucător român consideră că implicarea patronului Gigi Becali la construcția formației și utilizarea lui Charalambous pe post de antrenor nu este normală, catalogându-l pe tehnicianul în vârstă de 43 de ani ca fiind un „sufleur”.

„Sunt niște limite normale, așa este, cu privire la jocul de aseară. Nu se poate ca o echipă să fie antrenată de o machetă, de un sufleur. Să fii condusă de patron... Diferența se vede din toate punctele de vedere.

Există nesiguranță, doi - trei jucători schimbați la pauză. Te întrebi când ai făcut echipa bine, înainte de meci sau ai greșit-o și o repari la pauză. Sunt foarte multe inadvertențe în concepția de conducere și prezentare a FCSB-ului în general.

Chiar dacă este campioana noastră. În ceea ce privește Maccabi, sunt poporul lui Moise, un popor extrem de ambițios. Au niște probleme cu războiul ăsta, n-au avut un regim normal de antrenament.

Luați-o cum vreți, din contextul de la Budapesta, din toate punctele de vedere, public, arbitraj, în condițiile de război ale familiilor lor, cred că pleacă cu prima șansă. Au scăpat cu acest 1-1 la București.

O șansă foarte mare și încă o dată, repet, la Budapesta sunt cu totul alte date. Cum e poezia și hramul, toți țin cu Maccabi. În niciun caz cu FCSB”, a spus Cornel Dinu, după meciul dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI Gigi Becali s-a convins: „Acolo s-a văzut diferența!” Ce jucător nu va prinde următorul 11 în returul cu Maccabi

CITEȘTE ȘI Elias Charalambous, optimist înainte de returul cu Maccabi Tel Aviv: „Vom fi mai buni de la meci la meci”

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va da în turul al treilea preliminar peste învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) și Sparta Praga (Cehia). Campioana României ar juca prima manșă în deplasare, pe 6 sau 7 august, iar revanșa ar avea loc la București, pe 13 august.

Manșa secundă în fața celor de la Maccabi, din deplasare, este programată pe 31 iulie, de la ora 21:00, la Budapesta.

Dacă va fi eliminată de israelieni, FCSB va juca în turul al treilea preliminar din Europa League cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) și Jagiellonia Bialystok (Polonia). Jagiellonia a câștigat cu 4-0 în Lituania. Campioana României ar juca prima manșă în deplasare, pe 8 august, iar manșa secundă la București, pe 15 august.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel