UEFA Euro 2024 Corina Caragea a spus ce va face România la EURO 2024

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Corina Caragea, prezentatoarea ştirilor sportive de la PRO TV, a explicat într-un interviu pentru Spectacola, site din trustul DC MEDIA, cum crede că se va descurca naţionala României la EURO 2024. 



După ultimele două "teste", cu Bulgaria și Liechtenstein, tricolorii lui Edi Iordănescu au cam dezamăgit înainte de Euro 2024. Ce șanse are România la turneul final din Germania?

Au fost niște meciuri de test, în care selecționerul a experimentat variante, acesta este rolul meciurilor amicale. Cu siguranță, toată concentrarea va fi pe meciurile oficiale, Naționala va da totul în Germania. Suntem într-o grupă ce poate părea ușoară, dar eu zic că va fi dificil să trecem de grupe, dar nu imposibil. Naționala aceasta are motivație, ambiție și... noroc.

Într-o grupă cu Belgia, Slovacia si și Ucraina, care crezi că va fi cel mai dificil adversar al nostru? 

Probabil Belgia, dar niciodată nu se știe. Iată că Ucraina a fost egala Germaniei , a rezistat fără gol în amicalul jucat înainte de EURO, deci nu se știe ce surprize ne așteaptă la EURO.

Care dintre jucătorii români are șanse să strălucească în Germania?

Mie îmi place Drăgușin, am încredere și în căpitanul Stanciu și în ambiția lui Ianis. Cred, însă, că secretul va sta în echipă, nu în vedete care strălucesc de unele singure. Este un grup unit, iar selecționerul un bun motivator.

CITEŞTE INTERVIUL COMPLET PE SPECTACOLA.RO

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel