Superliga Romaniei Continuă campania de achiziţii la Oţelul. Un jucător de atac trecut pe la FCSB şi un fundaş, în discuţii avansate

Data publicării:
Captură Oţelul TV
EXCLUSIV
Captură Oţelul TV

Oţelul Galaţi este extrem de activă pe piaţa transferurilor în această vară. După ce i-a înregimentat pe Neluţ Roşu, Iustin Popescu, Cristian Chira, Albert Hofmann, Maksym Kovalov, Vasilje Djuric şi Stipe Juric, Oţelul vrea să se mai întărească în toate compartimentele. Se anunţă, de asemenea, şi plecări. 



Surse DC Sport transmit că Valentin Gheorghe, trecut pe la FCSB, este în discuţii avansate cu Oţelul Galaţi. În vârstă de 27 de ani, aripa stângă are şi o selecţie la echipa naţională. În ultimul sezon de Liga 1, acesta a jucat la Universitatea Cluj, pentru care a înregistrat 19 meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive. 

Aceleaşi surse transmit că Oţelul Galaţi este în discuţii avansate şi cu un fundaş din străinătate, lucru pe care de altfel şi Dorinel Munteanu l-a anunţat după încheierea cantonamentului de la Vatra Dornei. 

"Acum, sunt mulţumit din punct de vedere fizic la jucătorii noi. Mai vin 2-3-4 jucători, cel puţin în compartimentul defensiv. Anul trecut am primit foarte multe goluri foarte uşor, aşa că concentrarea noastră este să întărim acest compartiment. După cum ştim, şi ştie toată lumea, în fotbal se calculează totul la rezultate. Acum încep meciurile amicale, sper ca jucătorii noştri să se implice total, pentru că este o concurenţă maximă, chiar dacă au plecat 7-8 jucători. 

Vom completa lotul, ca să avem 24 de jucători de câmp şi 3-4 portari. 

Sută la sută vom avea jucătorii noi în Austria. Sper să fie prezenţi la echipă până plecăm în Austria. Adică să încheiem contractele cu ei şi la primul antrenament din Austria să fie lotul complet măcar în proporţie de 99%", a declarat Dorinel Munteanu. 

Oţelul Galaţi ar căuta modalitatea cea mai bună pentru a se despărţi de fundaşul stânga Miguel Silva. Staff-ul tehnic este nemulţumit de faptul că portughezul s-ar fi accidentat şi caută acum soluţii de înlocuire a acestuia, mai transmit aceleaşi surse. 

Rămâne de văzut ce jucători vor mai veni în această vară la Oţelul Galaţi, echipă care a terminat campionatul trecut pe locul 8 (locul 2 din playout) şi a jucat finala Cupei României. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel