Superliga Romaniei Constantin Zotta, făcut praf de directorul Rapidului, după ce a spus că Şumudică nu a primit doi oameni din conducere la antrenamente

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul arbitru Constantin Zotta, care a activat şi în conducerea celor de la FC Rapid, a declarat că are informaţii conform cărora Marius Şumudică nu i-ar fi primit la antrenamente pe Daniel Sandu, directorul de scouting, şi pe Mihail Marian, directorul executiv. Cel din urmă i-a dat o replică acidă. 



"Sunt niște manageri acolo, numiți pe competențe, un director sportiv, un director de scouting și așa mai departe, care trebuie să aibă legătură cu activitatea echipei, să vadă cum se pregătesc jucătorii, Șumudică nu i-a primit. Că nu-i știe el, că nu vrea să-i vadă la antrenamente. Am informații că așa au stat lucrurile. Asta ne arată nouă, celor din exterior, că nu e unitate acolo", a declarat Zotta la Prima Sport, confirmând apoi că face referire la cei doi menţionaţi mai sus. 

Mihail Marian i-a dat o replică acidă. "A stins lumina în Giuleşti, la propriu şi la figurat"

Dacă Daniel Sandu nu a vrut să comenteze afirmaţiile lui Constantin Zotta, Mihail Marian a venit cu o replică acidă. 

"Eu nu am nicio treabă să mă duc la antrenamentele echipei, deci Șumudică nu putea să mă dea afară de la nicio ședință de pregătire. Și din câte știu, nici cu Daniel Sandu nu s-a întâmplat așa ceva.

Dar aș vrea să-i transmit domnului Zotta că munca jucătorilor a adus cândva PSG-ul lui Ronaldinho pe Giulești și managementul dumnealui a stins lumina și la propriu, și la figurat. De ce și la figurat? Fiindcă toate sumele din urmă pe care le-am avut de achitat, în urma unor dosare deschise de jucători la TAS, nu sunt restanțe de salarii, ci clauze de reziliere din perioada în care era manager", a transmis Mihail Marian. 

Marius Şumudică începe curăţenia de toamnă la Rapid, după înfrângerea cu FC Botoşani, scor 0-2. În urma unei şedinţe cu patronatul, lui Şumudică i s-ar fi transmis că are mână liberă asupra lotului, iar antrenorul nu a stat pe gânduri. Doi jucători ar urma să fie excluşi definitiv din echipă. 

”Șumi, sunt cu tine până la capăt! Mergem până în pânzele albe ca o echipă! Și eu, și Victor Angelescu suntem alături de tine, ai credit nelimitat și tragem linie abia la vară. Până atunci nu pleca urechea la nimeni și la nimic! 

ă ceea ce vrei tu, bagă-l pe care vrei, scoate-l din echipă pe care vrei! Eu sunt convins că o să îndeplinești obiectivele și că în vara anului viitor vom fi bucuroși cu toții", i-ar fi transmis Dan Şucu lui Marius Şumudică, potrivit Fanatik. 

Astfel, Marius Şumudică ar fi decis că Filip Blazek şi Diogo Mendes vor fi daţi afară de la Rapid. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





pixel