Superliga Romaniei Constantin Gâlcă, dovadă de fair-play. Antrenorul a recunoscut că Oțelul Galați a fost superioară

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Universității Craiova a fost apreciat după meciul echipei sale împotriva Oțelului Galați, recunoscând superioritatea adversarului.



Constantin Gâlcă a declarat, la finalul remizei dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova, că adversarii ar fi trebuit să câștige, dacă era obligatoriu ca meciul să se încheie cu victoria unei echipe.

Meciul de sâmbătă seară din a XII-a etapă a Superligii s-a încheiat cu scorul de 1-1, pe stadionul „Oțelul” din Galați.

Gâlcă: „Dacă era să existe o echipă câștigătoare, trebuiau să fie ei”

„Nu a fost un meci cum mă așteptam, știam că e o echipă care e agresivă, care e cu presing, e adaptată mai bine la teren. Veneau mereu cu centrări, puteam să îi prindem, am avut câteva spații să mergem spre poarta adversă, dar nu am putut să o facem de foarte multe ori.

Lukic a luptat cât a putut, vine după o perioadă fără antrenamente, am văzut o acțiune în care avea șanse mari de a urca, dar nu a fost să fie. Trebuie să te adaptezi terenului de joc și să vedem cum joacă adversarul.

E pozitiv pentru noi (n.r. Ștefan Baiaram), pentru el, pentru echipă, dar sper să avem mai mulți marcatori. Nu trebuie să jucăm în spate, trebuie să jucăm mai vertical.

După meciul de azi, am câștigat un punct, dar dacă era să existe o echipă câștigătoare, trebuiau să fie ei. Pauza e binevenită, dar pleacă mulți jucători la națională și sper să vină sănătoși toți”, a declarat antrenorul Constantin Gâlcă, după remiza cu Oțelul Galați.

Oțelul Galați a fost echipa care a deschis scorul, printr-o lovitură spectaculoasă a bosniacului Stipe Juric (min. 4), jucător care a marcat în poarta lui Laurențiu Popescu după o centrare de la portughezul Frederic Maciel.

Nu mult i-a trebuit Universității Craiova să restabilească egalitatea, Ștefan Baiaram introducând mingea în poarta lui Iustin Popescu în minutul 14. Faza a fost de asemenea spectaculoasă, întrucât portarul oțelarilor a scos de pe spațiul porții o minge dificilă, după trimiterea unui corner.

Elevii lui Dorinel Munteanu au părut mai periculoși în partidă, având mai multe șanse de a schimba tabela. În minutul 34 al meciului, șutul jucătorului portughez Miguel Silva a prins doar bara porții adverse.

Totuși, scorul a rămas 1-1, craiovenii menținându-se pe a doua poziție în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce gălățenii se află cu o poziție mai jos de aceștia, cu 19 puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel