Superliga Romaniei Constantin Gâlcă a spus în ce meci va evolua Alex Cicâldău pentru Universitatea Craiova

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul oltenilor a anunțat momentul în care va reveni Alex Cicâldău pe teren, în tricoul Universității Craiova.



După ce a petrecut trei ani în străinătate, Alexandru Cicâldău s-a întors în România, la echipa Universității Craiova. Chiar dacă a trecut aproape o lună de la întoarcerea în Superliga, Cicâldău nu a intrat încă pe teren, în tricoul Universității.

Întrebat când va juca în actualul sezon, Constantin Gâlcă a spus că vedeta oltenilor va fi prezent pe teren în următorul meci din campionat, de acasă, contra FC Botoșani.

Gâlcă: „Cu siguranță va intra. Îmi doresc să ne ajute”

„Cu siguranță va intra (Alexandru Cicâldău). Îmi doresc să ne ajute. Sunt mulți jucători care vor da un salt echipei când vor fi la 100%, sunt jucători care rămân pe bancă pentru că unii vin după accidentări, unii au avut probleme, dar e loc pentru toți.

Cu toți jucătorii apți și la capacitate maximă, am fi arătat altfel. Pauza e binevenită, dar pleacă mulți jucători la națională și sper să vină sănătoși toți”, a declarat Costel Gâlcă, după remiza din deplasare, scor 1-1 cu Oțelul Galați.

Dorit și de Petrolul Ploiești și FCSB, jucătorul român i-a spus patronului Mihai Rotaru că se va întoarce în Superliga doar dacă poartă tricoul Științei, lucru dezvăluit chiar de către finanțator.

„Cicâldău a spus, înainte să apară în presă discuțiile despre Petrolul, că nu ia în calcul acest lucru. M-a sunat și mi-a spus că nu ia în calcul altceva decât Craiova. Că nu poate veni ca adversar. Cicâldău a fost la Craiova, nu a luat în considerare altă echipă din România. Dacă luăm în calcul legăturile dintre Petrolul și Galata, poate Cicâldău ar fi fost acolo”, declara Mihai Rotaru, la ProSport, după cooptarea lui Cicâldău la echipă.

Dacă până nu demult Alexandru Mitriță, fotbalistul oltenilor care și-a prelungit în vară contractul, era jucătorul din România cu cel mai mare salariu, respectiv de aproape 60.000 de euro pe lună, Cicâldău se bucură de un salariu mai mare decât colegul său.

Se pare că suma lunară pe care Alexandru Cicâldău o va primi atinge 75.000 de euro, sumă împărțită de Universitatea Craiova și de Galatasaray în acest sezon, fiind astfel cel mai bine plătit fotbalist din Superliga.

Universitatea Craiova va întâlni ultima clasată, FC Botoșani, pe 20 octombrie, în a XIII-a etapă a Superligii.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel