Superliga Romaniei Constantin Budescu le-a răspuns ploieștenilor care l-au huiduit: „95% dintre ei au poze cu mine pe telefoane”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Originar din Ploiești și totodată actual jucător al buzoienilor, Constantin Budescu nu a fost primit prea bine pe stadionul „Ilie Oană”, în meciul dintre Petrolul și Gloria Buzău, scor 0-0.



În luna iunie, Constantin Budescu a semnat cu formația nou promovată în Superliga, Gloria Buzău, fiind liber de contract încă din primăvară, după ce și-a încheiat colaborarea cu echipa Farul Constanța. Acesta a debutat în tricoul buzoienilor într-un meci împotriva echipei din orașul său natal, la care totodată a și activat în carieră.

Suporterii din tribunele stadionului „Ilie Oană” din Ploiești nu l-au primit cu brațele deschise pe Budescu, aspect care nu îl supără prea tare pe jucătorul în vârstă de 35 de ani.

După remiza albă dintre Petrolul Ploiești și Gloria Buzău, Budescu a spus că partida a fost una dificilă, mai ales că reprezintă debutul în Superliga a echipei buzoiene.

„A fost alegerea lor, nu mă supăr”

„Putem spune că da (n.r.- un rezultat bun). Am jucat în deplasare, pe un teren greu. Să zicem că suntem mulțumiți. Nu e ceea ce ne dorim, dar e prima etapă și sperăm să arătăm din ce în ce mai bune odată cu trecerea etapelor. Este un proiect serios aici, cu oameni de calitate. Pe majoritatea îi știam.

M-au dorit din prima și n-am ezitat, n-am mai vorbit cu alte echipe. Nu știu ce au înțeles ei (n.r.- suporterii Petrolului) din plecarea mea de aici. Eu am vrut să trag un semnal de alarmă, ei nu știu ce se întâmplă în interior. A fost alegerea lor (n.r.- să-l fluiere), nu mă supăr, 95% dintre ei au poze cu mine pe telefoane.

Mă doare, iar prin plecarea mea am vrut să se rezolve problemele. Nu aș vrea ca Petrolul să ajungă în situația celor de la Dinamo. Nu puteam facem mai multe. I-am ajutat cât am putut”, a spus Budescu, după meciul de luni seară.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel