Fotbal Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo și Rapid, a decedat

Data publicării:
Facebook Dinamo București
Facebook Dinamo București

Constantin Anghelache a trecut la cele veșnice la vârsta de 78 de ani.



Fostul președinte al cluburilor Dinamo și Rapid, decedat la vârsta de 78 de ani

Constantin Anghelache, fost președinte de club la FC Dinamo și FC Rapid printre alte altele, dar și membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, a decedat la vârsta de 78 de ani, a anunțat gruparea „alb-roșie” pe un site de socializare.

„Odihnă veșnică, Constantin Anghelache! Clubul Dinamo 1948 București regretă dispariția fostului președinte Constantin Anghelache, la vârsta de 78 de ani și transmite condoleanțe familiei acestuia, au scris oficialii dinamoviști pe pagina de Facebook a clubului.

La rândul său, gruparea din liga a treia, CSO Tricolorul Breaza, condusă de Constantin Anghelache timp de nouă ani, a transmis condoleanțe familiei pe același site de socializare.

„Clubul CSO Tricolorul Breaza își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a fostului conducător al grupării brezene din perioada 2001-2010, Constantin Anghelache.

Sub conducerea lui Constantin Anghelache echipa de fotbal a reușit două mari performanțe, în anul 2001 a reușit promovarea în Liga a 3- a, iar în anul 2009 a promovat în Liga a 2-a. Condoleanțe familiei și apropiaților", a menționat conducerea clubului din Breaza.

Anghelache, unul dintre prietenii apropiați ai actualului selecționer al României, Mircea Lucescu, a condus din funcția de președinte cluburile FC Rapid și FC Dinamo, pe acesta din urmă în două mandate.

De asemenea, el a ocupat începând cu 2007 postul de membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal ca reprezentant al cluburilor din Liga a III-a, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal





pixel