Superliga Romaniei Condiţia ca Dinamo să prindă playoff-ul. Cristi Borcea anunţă principala favorită la titlu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo are 12 puncte după primele 7 etape din Liga 1 şi speră la playoff. Cristi Borcea a spus ce a remarcat la Dinamo în acest start de sezon, dar şi de ce mai are nevoie pentru a-şi îndeplini obiectivul anunţat. 



"Dacă mai achiziţionează doi-trei jucători de valoare, poate să prindă playoff-ul. Adică jucători care să facă diferenţa. Campionatul e foarte slab, nu slab. Unirea Slobozia bate în deplasare, avem Gloria Buzău, este un campionat după părerea mea foarte slab, cel mai slab de când mă uit eu la fotbal. Eu spun că anul ăsta CFR-ul cu Dan Petrescu e principala favorită la titlu. E singura echipă care joacă, care aleargă. Sunt echipe care nu pot alerga, asta e drama în Liga 1 în momentul de faţă. CFR face pressing, e singura echipă. Se cunoaşte mâna lui Dan Petrescu", a declarat Cristi Borcea la Prosport Live. 

"Eu nu pot spune dacă Dinamo prinde playoff-ul. Campionatul e lung. CFR are o şansă mare la titlu. Cum au gândit cei de la Dinamo anul ăsta, vor să prindă playoff-ul, dar sunt multe echipe anul ăsta care au acelaşi obiectiv. Vedem că Sepsi merge foarte slab, dar cine ştie, poate îşi vor reveni. Şi Farul...", a intervenit Gabi Tamaş. 

"Şi Farul trebuie să îşi revină, şi FCSB. Şi nu doar ca poziţie în clasament, ci şi ca joc", a mai spus Borcea. 

Ce a remarcat Borcea la Dinamo în acest sezon 

Întrebat dacă l-a impresionat vreun fotbalist de la Dinamo, Cristi Borcea a spus că "nu vreau să dau nume, dar este o echipă care compensează prin capacitatea de efort. Aleargă mult, faţă de alte echipe. Când nu se mai aleargă, se cunoaşte. Să ne aducem aminte că anul trecut luau multe goluri după minutul 80. Acum, Dinamo alternează. Are şi o apărare bună, un mijloc bun, dar şi un atac bun. Au dat cam 2 goluri, în medie, pe meci"

"Cei de la Dinamo sunt mult mai omogeni ca anul trecut. Au avut încredere în jucători, în proiect, dar le mai trebuie jucători, dacă tind mai sus. Şi jucători care să se acomodeze foarte repede, că timp nu este. Toţi depind de rezultate", a mai spus şi Gabi Tamaş. 

Zeljko Kopic, pregătit de meciul cu FC Voluntari din Cupa României

„Echipa este bine. După victoria în fața celor de la (Universitatea) Craiova, moralul, energia, spiritul sunt ridicate, dar avem un duel dificil mâine. Știm totul despre cei de la FC Voluntari, ei vor fi motivați, vor da totul împotriva noastră, iar noi trebuie să fim la un nivel optim pentru a ne califica în grupe. Sigur, Maxime Sivis și Josué Homawoo nu vor fi în lot din cauza cartonașelor roșii, iar Dennis Politic și Petru Neagu sunt în proces de recuperare, dar toți ceilalți jucători sunt pregătiți pentru meci. 

Avem nevoie de înlocuitori pentru jucătorii care au primit cartonașe roșii, dar cum am spus de multe ori, avem destui jucători pentru a-i introduce în joc, unii vor intra în prima repriză, alții vor avea oportunitatea de a intra în cea de-a doua. Vedem până mâine, dar pentru mine e important faptul că echipa e într-o formă bună și că e pregătită pentru meciul de mâine.

Am un respect mare pentru FC Voluntari. Din păcate, ei au retrogradat în a doua ligă, dar dau tot ce pot în acest sezon să promoveze, au o echipă formată din jucători tineri, dar și fotbaliști cu multă experiență. Au o echipă bună, iar noi trebuie să fim la cel mai bun nivel mâine.

Am auzit (n.r. - despre prețul mare al biletelor), dar nu pot spune nimic despre asta. Am înțeles că pentru mulți fani vor fi scumpe, dar ar fi minunat să avem același sprijin pe care l-am avut în meciurile anterioare.

Am fost pe stadionul lor în weekend, iar gazonul e bun, mai bun decât cel de pe 'Arcul de Triumf'. Va fi un meci dificil, chiar dacă noi mereu jucăm pentru victorie, o să fie greu. Am vorbit deja cu jucătorii despre asta, să fie pregătiți să lupte mâine”, a spus antrenorul Zeljko Kopic în conferința de presă dinaintea întâlnirii cu FC Voluntari.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel