Superliga Romaniei Clubul de fotbal „U” Cluj anunță un nou transfer

Data publicării:
Facebook Universitatea Cluj
Facebook Universitatea Cluj

Superliga României a debutat astăzi, 12 iulie, dar clubul de fotbal „U” Cluj încă își consolidează lotul de jucători.



„U” Cluj își consolidează lotul cu un nou atacant

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a semnat un contract cu Franck Tchassem (25 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului precedent al ligii a III-a, a anunțat, vineri seara, clubul din Superligă pe site-ul său oficial.

Atacantul camerunez care poate evolua și în benzi a marcat 17 goluri în 27 de partide pentru CSM Focșani, alături de care a promovat în liga secundă.



Tchassem a ajuns pentru prima dată în România în 2019. Plecat de la Academia de Fotbal AS Metelots Douala din Camerun, acesta a semnat cu Șomuz Fălticeni, echipă din al treilea eșalon. A mai evoluat pentru Știința Miroslava, unde a marcat șase goluri, dar și la Viitorul Dăești, pentru care a reușit să înscrie de 10 ori.

„U” Cluj i-a mai transferat pentru noul sezon pe Dorin Codrea (ultima oară la Concordia Chiajna), Ovidiu Popescu (FCSB), Vadim Rață (FC Voluntari), Iulian Cristea (FC Rapid), Radu Boboc (FC Voluntari), atacantul senegalez Mamadou Thiam (SC Al-Arabi/Kuweit), atacantul tunisian Adel Bettaieb (Politehnica Iași), atacantul portughez Berto (Portimonense SC), pe fundașul ștefan Andrei (Sănătatea Cluj) și pe atacantul Vladislav Blănuță, împrumutat de la FCU Craiova, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel