Superliga Romaniei Ciprian Tătărușanu, decizie de ultimă oră privind echipa FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Portarul român și-a anunțat retragerea din activitate în urmă cu o săptămână.



Lovitura de start la FCSB - Petrolul, dată de Tătărușanu

„Proaspăt retras din fotbal, Ciprian Tătărușanu ne va fi alături la meciul cu Petrolul Ploiești, de sâmbătă seară. Tataris va profita din plin de ocazia de a-i saluta încă o dată pe suporterii roș-albaștri și va da lovitura de start.

Eroul din poarta echipei noastre în multe meciuri de povestit nepoților vă așteaptă, la fel ca băieții noștri, în număr cât mai mare, pe Stadionul Steaua”, au anunțat oficialii celor de la FCSB, prin intermediul rețelelor sociale.

„Salutare tuturor! Sunt Ciprian Tătărușanu și vă aștept sâmbătă, la meciul cu Petrolul, unde voi fi și eu prezent pentru prima oară, pe noul stadion din Ghencea.”, a transmis fostul portar român.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

FCSB va întâlni la București echipa Petrolul Ploiești, în a X-a etapă a Superligii, pe stadionul „Steaua”. Meciul este programat sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30.

După parcurgerea a nouă etape în campionatul intern de fotbal al țării noastre, FCSB se clasează pe a 12-a poziție, cu 9 puncte, în timp ce Petrolul Ploiești este pe locul 6, cu 14 puncte.

De reținut este faptul că meciul din a patra etapă a Superligii dintre FC Botoșani și FCSB a fost amânat, urmând a fi reprogramat, modificare adusă în urma angrenării „roș-albaștrilor” în cupele europene.

Programul etapei a X-a a Superligii

Vineri, 20 septembrie

Ora 18.00 FC Botoșani - Gloria Buzău

Ora 21.00 Oțelul Galați - Dinamo

Sâmbătă, 21 septembrie

Ora 18.30  FC Hermanstadt - CFR Cluj

Ora 21.30 FCSB - Petrolul Ploiești  

Duminică, 22 septembrie

Ora 16.00 Farul Constanța - Sepsi OSK Sf. Gheorghe  

Ora 21.30 Universitatea Cluj - Universitatea Craiova

Luni, 23 septembrie

Ora 18.00 UTA Arad - Poli Iași

Ora 21.00 Unirea Slobozia - FC Rapid

Gigi Becali nu e impresionat de Neluțu Sabău

Gigi Becali l-a atacat pe antrenorul celor de la „U” Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, întrucât este adeptul mișcării religioase Martorii lui Iehova. Patronul celor de la FCSB a explicat motivul pentru care nu se teme de formația Universității Cluj în lupta internă din campionat. „U” Cluj se află pe primul loc, cu 21 de puncte, cu 11 mai multe decât FCSB.

„Dacă U Cluj joacă ce a jucat aseară devine periculoasă. Dar nu îmi vine să cred că e o echipă prea valoroasă, pentru că au acolo câțiva jucători pe care i-am dat de la mine, la care am renunțat eu.

Ori e prea bun, mare antrenor ăla, iehovistul. Dacă iehovistul e prea mare antrenor, nu-i problemă nici asta, pentru că îi dă Iehova ce-i dă și după aia îl lasă de îl aruncă în cap pe iehovist.

Ei le dă tra la la, tra la la, iehoviști și pe urmă vin în cap iehoviștii, că-i lasă vrăjmașul din mână și le dă putere vrăjmașul la iehoviști. E antrenor bun că-i vrăjmașul la iehoviști. Ori e Rapidul prea slabă. Acum rămâne de văzut, una din două.

Rapidul nu e o echipă foarte slabă, nu știu ce s-a întâmplat aseară. Ce cred eu că s-a întâmplat, nu pot să spun. Nimeni nu face analiza la echipa mea și atunci nu-i frumos să fac nici eu la alții.

Ce, mă fac acum comentator de fotbal sau analist?! Nu vreau, dar îmi cam dau seama ce s-a întâmplat”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel