UEFA Euro 2024 Ciprian Marica, reacție la comportamentul lui Ronaldo din meciul cu Slovenia

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Selecționata Portugaliei a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se califica în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal, reușind să învingă Slovenia cu 3-0.



Ronaldo „trebuie să dea dovadă de bărbăție”

Cristiano Ronaldo, starul selecționatei Portugaliei, a trecut de la „tristețea inițială”, după ratarea unui penalty în prelungirile meciului cu Slovenia, care i-a provocat lacrimile, la „bucuria de la final”, determinată de calificarea echipei sale în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024.

Căpitanul portughez în vârstă de 39 de ani a executat toate fazele fixe ale meciului, dar fără succes. Lovitura de la 11 metri acordată Portugaliei, în minutul 105, a fost ratată de către Ronaldo, fapt ce i-a provocat lacrimile.

Fostul internațional Ciprian Marica a comentat momentul, spunând că Ronaldo trebuie să de dovadă de forță în fața tuturor, mai ales că are responsabilitatea de căpitan.

„Eu cred că e prea mult, nu-l văd. Trebuie să dai dovadă de bărbăție. Trebuie să demonstrezi că ești căpitanul echipei. Nu-l văd pe Maradona făcând asta (n.r. - să plângă).

E o tensiune, dar nu e cazul la el. Nu avea presiune că trece pe bancă dacă nu marchează”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro

Selecționata Portugaliei s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal, după ce a învins Slovenia cu 3-0 la loviturile de departajare, luni seara, pe Frankfurt Arena, într-un meci în care scorul a fost alb atât la finalul celor 90 de minute regulamentare, cât și al prelungirilor.

Portugalia va înfrunta în sferturile de finală selecționata Franței, într-o reeditare a finalei EURO 2016, câștigată de lusitani cu 1-0 după prelungiri, pe Stade de France, meci în care același Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, după doar 25 de minute de joc, din cauza unei accidentări.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?