Superliga Romaniei Cine mai pleacă de la CFR Cluj? Replica amuzantă a lui Cristi Balaj, ironii la adresa Rapidului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

CFR Cluj i-a cedat în această vară pe Karlo Muhar, Daniel Bîrligea, Răzvan Sava şi Arlind Ajeti. Cristian Balaj a fost întrebat dacă vor mai fi şi alte despărţiri la clubul din Gruia. 



Invitat la Fanatik, Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a avut un dialog amuzant pe tema plecărilor de la CFR Cluj cu Robert Niţă, fostul atacant al celor de la Rapid. Iată mai jos discuţia. 

Horia Ivanovici: Cristi, mai pleacă cineva de la voi? 

Robert Niţă: Dan Petrescu! (n.r. râde) 

Cristi Balaj: Ştii de ce? Că îl vrea Rapidul. 

Horia Ivanovici: Îl vrea Rapidul? 

Cristi Balaj: Păi mă gândesc că de aia a spus. 

Robert Niţă: Ca să continuăm dialogul, a mai fost o dată şi a avut soarta lui Neil Lennon.  

Cristi Balaj: Da, dar nu erai tu sfătuitor în acel moment. (...) Oricum, ne uităm în jos la ei, îi privim de sus. 

Revenind la o notă serioasă, Cristi Balaj a spus că "în acest moment nu mai pleacă nimeni, nu avem nimic concret pentru niciun jucător. Plus că sunt puţine ţări în care perioada de transferuri mai e deschisă. Nici de venit nu mai vine nimeni. Avem discuţii cu jucători tineri, 17-18 ani, pe care urmează să îi aducem în prima perioadă de transferuri"

Balaj, convins că Tachtsidis putea juca cu FCSB 

CFR Cluj a remizat cu FCSB, scor 2-2, în ultima etapă. După meci, Cristi Balaj a spus că, în opinia sa, Tachtsidis ar fi putut evolua pentru CFR Cluj. 

„Keita nu a fost accidentat. Au fost câteva probleme medicale cu Tachtsidis. El a revenit alături de echipă cu doar câteva zile înainte de partida oficială. Are o problemă la călcâi. Sunt probleme medicale și cu Nkololo. Nu a jucat. Nu a fost nici în lot pentru că are o leziune fibrilară.

Korenica a avut și el o problemă în familie și a revenit alături de echipă destul de târziu. El trăiește sub impulsul unei supărări legate de acea situație familială. Am suferit din acest punct de vedere.

(N.r. Tachtsidis ar fi putut juca măcar 15-20 de minute?) Eu zic că da. Dacă așa a considerat antrenorul, nu putem să comentăm. Noi nu discutăm despre deciziile antrenorului. Am avut jocul în mână. Nu ai voie să ratezi victoria când conduci cu 2-0”, a explicat Cristi Balaj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel