Fotbal international Cine l-a transferat pe Radu Drăguşin la Tottenham. "Nu ştiu ce se scrie în România, noi ştim prea bine şi alte discuţii nu există"

Data publicării:
Facebook Tottenham Hotspurs
Facebook Tottenham Hotspurs

Valerio Giuffrida, unul dintre şefii firmei GG11, care îl reprezintă pe Radu Drăguşin, a spus cine l-a dus pe fundaşul român la Tottenham. 



”Transferul a fost realizat în egală măsură de către noi și de Florin Manea. Am lucrat de la bun început împreună și așa am mers până la final.

A fost o coloborare perfectă de care suntem foarte mulțumiți și considerăm că a fost o alegere foarte inspirată această colaborare. Putem spune că am fost foarte uniți, un grup compact, care a lucrat foarte bine.

V-am spus clar că a fost tot timpul un lucru făcut în comun. Nu știu ce se spune, ce se scrie în România, noi știm prea bine că am lucrat împreună și alte discuții nu există.

Am avut nevoie în egală măsură și noi de Florin Manea, și el de noi. Este normal, nu era un transfer ușor de gestionat și împreună am putut finaliza totul cu succes.

Repet, din punctul nostru de vedere, a fost bine și pentru noi, dar și pentru el, iar împreună am reușit să facem în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită: Genoa, Tottenham și nu în ultimul rând jucătorul.

OK, e adevărat că practic noi și Florin ne știm de puțin timp, dar acum deja relația a crescut foarte mult în scurt timp.

Vom continua colaborarea cu Florin. Totul a funcționat ca la carte, Florin e un om deosebit și un profesionist desăvârșit și ne-a impresionat și relația deosebit de apropiată pe care o avea cu jucătorul, această relație ușurându-ne și nouă posibilitatea de a căpăta repede încrederea lui Radu, ceea ce a contat foarte mult, pentru că am făcut totul împreună, cum spuneam, consultându-ne și cu Radu”, a spus Valerio Giuffrida, citat de Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel