Superliga Romaniei Cine este noul atacant al Oțelului Galați. Din ce eșalon de fotbal vine bosniacul

Data actualizării: | Data publicării:
SC Oțelul Galați
SC Oțelul Galați

Aflată deja în cantonament la Vatra Dornei, echipa lui Dorinel Munteanu continuă să primească noi întăriri în lot, pentru stagiunea 2024/2025.



Stipe Jurić, sub conducerea lui Dorinel Munteanu

Atacantul bosniac Stipe Jurić, care vine din prima ligă a Poloniei, a semnat un contract cu SC Oțelul Galați și se află deja în cantonamentul din Vatra Dornei.

Stipe Jurić, în vârstă de 25 de ani, are o înălțime de 1.85 metri, este atacant central și ultima dată a îmbrăcat tricoul formației de prim eșalon din Polonia, ŁKS Łódź, pentru care, în perioada 2021-2024, a bifat 61 de partide.

Jurić a marcat pentru Łódź de 12 ori și a reușit și alte două assist-uri. În perioada menționată, noul vârf al Oțelului a jucat și pentru echipa secundă a clubului din Ekstraklasa: 13 partide, trei goluri, 2 pase decisive.

Stipe este un produs al clubului NK Siroki Brijeg din Bosnia și Herțegovina. În perioada junioratului, în 44 de partide oficiale, acesta a reușit să marcheze de 39 de ori, pentru ca la seniori să înregistreze 19 goluri în 76 de meciuri din eșalonul întâi al țării sale.

Mesajul lui Stipe Jurić pentru oțelari

„Vin cu inima deschisă în România la un club de mare tradiție care a câștigat campionatul și Supercupa și care a jucat în grupele UEFA Champions League.

Îmi doresc să ajut mult echipa să își atingă obiectivele în noul sezon competițional. Sunt nerăbdător să joc în fața unui stadion plin, așa cum am văzut că se întâmplă la noua mea echipă.

Hai, Oțelul!”, a fost mesajul noului fotbalist al Oțelului.

Atacantul, la final de contract cu ŁKS Łódź, a semnat pe un an de zile cu SC Oțelul Galați, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii pentru încă un sezon. El se află în cantonamentul din Vatra Dornei sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu, potrivit ultimelor informații furnizate de către clubul de fotbal.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel