Tenis Cinci medalii asigurate pentru România la Europenele U21 de Tenis de Masă

Data publicării:
Foto: Federaţia Română de Tenis de Masă
Foto: Federaţia Română de Tenis de Masă

România se va întoarce acasă cu cel puţin cinci medalii de la Campionatele Europene de Tenis de Masă U21. 



"România are cinci medalii asigurate în probele de dublu la Campionatele Europene de tenis de masă U21 de la Skopje (Macedonia de Nord)!

La dublu masculin, România este în semifinale prin Eduard Ionescu/Darius Movileanu şi Iulian Chiriţă/Andrei Istrate.

Tot în semifinale este și perechea de dublu feminin Bianca Mei-Roşu/Elena Zaharia, precum și Camelia Mitrofan, alături de slovena Sara Tokic. Elena Zaharia, alături de Darius Movileanu, se află și în semifinalele probei de dublu mixt.

La simplu masculin, Andrei Istrate a câştigat Grupa D, cu trei victorii, la fel ca și Iulian Chiriţă, în Grupa H.

Eduard Ionescu s-a clasat pe locul secund în Grupa A, cu două victorii şi un eşec, și tot pe locul secund a încheiat şi Darius Movileanu în Grupa E, cu două victorii şi un eşec.

Camelia Mitrofan a câştigat Grupa B, iar Elena Zaharia a obţinut trei victorii în Grupa C, același rezultat fiind realizat și de Ioana Sîngeorzan în Grupa E.

Bianca Mei-Roşu a ocupat locul secund în Grupa H, cu două victorii şi un eşec, după ce, la ediţia precedentă, de la Sarajevo, a fost campioană europeană la dublu feminin.

Tot la Sarajevo, perechea Eduard Ionescu/Ioana Sîngeorzan a fost vicecampioană europeană la dublu mixt, iar medalii de bronz au câştigat Andrei Istrate, la simplu masculin, Andrei Istrate/Iulian Chiriţă şi Darius Movileanu/Eduard Ionescu, la dublu masculin.

Felicitări și mult succes sportivilor tricolori! Hai, România!", a scris Agenţia Naţională pentru Sport pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis





DC Media Group Audience
pixel