Superliga Romaniei Cinci jucători pleacă de la FC Botoșani

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Clubul de fotbal botoșănean a anunțat încheierea colaborării cu nu mai puțin de cinci jucători din lotul lui Bogdan Andone.



Începe „curățenia” la FC Botoșani

Clubul de fotbal din Nordul Moldovei a anunțat despărțirea de cinci jucători, înaintea startului stagiunii 2024/2025.

Botoșănenii se despart de fundașul bulgar Radoslav Dimitrov, atacantul italian Francesco Margiotta, atacantul german Reagy Ofosu, mijlocașul Ioan Filip și portarul Andrei Ureche.

Dimitrov a revenit la Botoșani în iarna acestui an, reușind o pasă decisivă în cele trei partide în care a evoluat în tricoul botoșănenilor. De asemenea, și Francesco Margiotta și Reagy Ofosu au ajuns la echipa lui Andone tot în iarna anului 2024, italianul evoluând în patru partide pentru „roș-alb-albaștri” și marcând un gol, pe când germanul a înregistrat un gol și o pasă decivisă în cele 12 meciuri jucate.

Ioan Filip a evoluat în 19 partide în tricoul celor de la FC Botoșani, în timp ce portarul Andrei Ureche a petrecut un sezon și jumătate pe „Municipal”.

Andone a anunțat modificări la lot

Antrenorul Bogdan Andone a anunțat, încă de la începutul lunii iunie, faptul că lotul va cunoaște modificări, întrucât aproximativ toți jucătorii ajunși la final de contract vor pleca.

Tehnicianul a mai spus că va continua să lucreze alături de jucătorii care sunt, în continuare, doriți de club, dar le va permite și celor care vor să părăsească echipa să își îndeplinească obiectivele: „Vor pleca jucători. Aproape toți jucătorii sunt la final de contract.”, spunea Andone, în urmă cu două săptămâni.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel