Superliga Romaniei Cifrele duelului dintre Oţelul şi Hermanstadt. Egalitate între cele două echipe în meciurile directe

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi şi Hermanstadt deschid etapa a IV-a a Ligii 1 vineri, 2 august, de la ora 19:00. Iată toate cifrele duelului de la Galaţi. 



Oţelul Galaţi a pierdut un singur meci pe teren propriu în 2024, în barajul de Conference League cu Universitatea Cluj, scor 0-2. La polul opus, sibienii au înregistrat 2 victorii, un egal şi şapte înfrângeri în meciurile din deplasare în 2024. 

Oţelul şi Hermanstadt s-au mai întâlnit în prima ligă doar sezonul trecut, de trei ori, iar fiecare echipă a reuşit să înregistreze câte o victorie, în timp ce una dintre partide s-a încheiat la egalitate. 

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 2 martie 2024, FC Hermannstadt - Oţelul 4-1.

Cea mai recentă dispută directă din SuperLigă a avut loc pe 28 aprilie 2024, când Oţelul a învins-o pe Hermanstadt cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Francois Yabre, arată LPF. 

 Obiectivul lui Dorinel Munteanu la meciul cu Hermanstadt

"La jocul cu Hermanstadt trebuie să fim foarte conştienţi că vom avea o partidă foarte dificilă, cu un adversar incomod, cu jucători cu experienţă, jucători care, dacă prind o zi bună şi dacă sunt lăsaţi să joace, pot pune probleme oricărei echipe. Dar cred că jucătorii noştri au învăţat din primele trei meciuri ce înseamnă concentrarea la fiecare joc. De aceea, obiectivul nostru şi ceea ce ne propunem este să ne concentrăm, să dăm totul pentru cele 90 de minute sau cât va vrea arbitrul să ţină jocul. Să fim concentraţi la maximum şi să putem, după foarte mare efort şi multă întrebuinţare, să ne bucurăm de rezultatul final. 

(n.r. e mai greu cu Hermanstadt decât cu FCSB?) Absolut. Primul meci e cel mai important şi cel mai dificil. După jocul din Ghencea, le-am transmis direct mesajul care trebuie să fie permanent în cabina noastră, adică să fim concentraţi pentru următorul joc. Ne dorim mai mult. Trebuie să avem mai mare încredere în noi şi, indiferent de adversar, să ne facem jocul nostru. Doar atunci putem obţine rezultate pozitive. Din toate punctele de vedere, trebuie să fim concentraţi şi să fim cu voinţă la maximum", a declarat Dorinel Munteanu la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Oţelul Galaţi are 7 puncte după primele trei etape. Gălăţenii au câştigat cu FCSB, dar şi în deplasare la Botoşani, şi au remizat pe teren propriu cu Farul Constanţa. 

Măldărăşanu a enunţat atuurile Oţelului 

"Este o deplasare lungă. Jucăm contra Oţelului Galaţi, o echipă care a făcut un sezon foarte bun din postura de nou promovată. E o echipă omogenă, vin după o victorie la FCSB, au un moral bun. Sunt o echipă foarte agresivă, nu te lasă să construieşti, nu te lasă să joci, va trebui să fim pregătiţi. Îmi doresc mai multă personalitate din partea băieţilor. Eu am încredere în ei, au calitate, dar de foarte multe ori munca bate talentul. Sunt momente în care trebuie să iei decizii corecte. De asta nu am marcat în meciul trecut. Când trebuia să pasăm, am dat la poartă şi invers. De fiecare dată, decizia a fost cea incorectă. Ne aşteptăm la un meci de luptă, va trebui să ne câştigăm duelurile. Au şi ei punctele lor slabe, de care trebuie să profităm. Iar în situaţiile în care vom putea marca, trebuie să o facem. Că vor fi multe, că vor fi puţine, va trebui să fim foarte eficienţi", a declarat Marius Măldărăşanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel