Superliga Romaniei Chiar înainte de duelul cu Dinamo, Unirea Slobozia anunță transferul unui atacant

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Unirea Slobozia va evolua în deplasare, vineri, într-un meci în care întâlnește echipa Dinamo București, în a IX-a etapă a Superligii.



Atacantul Dmytro Yusov semnează cu Unirea Slobozia

Echipa nou-promovată Unirea Slobozia l-a transferat pe atacantul ucrainean Dmytro Yusov. Anunțul a fost realizat de către clubul de fotbal din Superliga, vineri, pe pagina oficială de Facebook.

Atacantul ucrainean, în vârstă de 31 de ani, a evoluat ultima oară în țara natală, pentru Metalist 1925 Harkov, pentru care a adunat 25 de partide şi a înscris de cinci ori.


Yusov şi-a început cariera la Metalurg Zaporoje, după care a mai jucat la Dacia Chişinău, la mai multe echipe din Belarus, precum Granit, FC Sluțk, Torpedo Jodino, Isloci, BATE Borisov. Înainte de a evolua a Metalist a purtat tricoul altei echipe ucrainene, Cernomoreț Odesa.

Yusov este al doilea ucrainean din lotul antrenat de Adrian Mihalcea, după fundașul Dmytro Pospelov.

Unirea Slobozia va face deplasarea la București, vineri, într-un meci din a IX-a etapă a Superligii, unde întâlnește „câinii roșii” de la Dinamo, pe Stadionul Arcul de Triumf (21:00).

„Clubul nostru îi urează bun venit și mult succes în tricoul galben-albastru!”, a fost mesajul oficialilor slobozeni.

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a avut cuvinte de laudă despre Astrit Selmani, jucătorul dinamovist care a fost convocat și la echipa națională a Kosovo în meciurile din Liga Națiunilor cu România (0-3) și Cipru (4-0).

Mihalcea: „Îmi place foarte mult, îmi place capacitatea lui de a se lupta”

„Dinamo arată ca o echipă, este mult schimbată în bine față de anul trecut. Au un joc foarte bun ofensiv, cu o agresivitate sporită. Jucând și acasă, pot să creeze probleme. 

Au câțiva jucători în formă, în frunte cu golgheterul lor Selmani. Ar trebui să fim în gardă, din orice parte pot să creeze probleme. Îmi place foarte mult, îmi place capacitatea lui de a se lupta, faptul că renunță la nicio minge și este și marcator”, a spus Adrian Mihalcea, potrivit Sport.ro.

După opt etape disputate în Superliga, Dinamo se află pe locul 6, cu 12 puncte, la distanță de șase puncte față de liderul Universitatea Cluj.

Unirea Slobozia ocupă locul 8, cu 11 puncte, având două victorii în ultimele două meciuri, scor 1-0 cu Sepsi OSK și 2-1 cu Gloria Buzău.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel