Fotbal international Chelsea a făcut scor de tenis cu Middlesbrough în semifinalele Cupei Ligii Angliei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Chelsea merge în finala Cupei Ligii Angliei, unde va înfrunta câştigătoarea semifinalei dintre Liverpool şi Fulham. 



Chelsea va juca finala Cupei Ligii engleze de fotbal după ce a surclasat-o marţi pe Middlesbrough, 6-1 pe Stamford Bridge în semifinala retur, divizionara secundă impunându-se în tur cu 1-0.

Chelsea a punctat prin Jonathan Howson (minutul 15, autogol), Enzo Fernandez (29), Axel Disasi (36), Cole Palmer (40, 77) şi Noni Madueke (81). Golul învinşilor a fost reuşit de Morgan Rogers (88). Londonezii au ajuns la şapte victorii consecutive pe teren propriu în toate competiţiile, notează AFP.

În ultimul act al Cupei Ligii engleze, pe 25 februarie, pe Wembley, Chelsea o va întâlni pe Liverpool sau Fulham, "cormoranii" câştigând manşa întâi a semifinalei, cu 2-1, pe Anfield. Va fi prima finală pentru Chelsea de când a fost preluată de americanul Todd Boehly în mai 2022.

Echipa antrenată de Mauricio Pochettino este acum pe locul 9 în campionat, iar câştigarea Cupei Ligii engleze i-ar asigura calificarea în Conference League.

Vineri, Chelsea va primi vizita lui Aston Villa în Cupa Angliei, iar pe 31 ianaurie va juca în campionat pe terenul liderului Liverpool, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel