Superliga Romaniei Chapi Romano, primele declaraţii ca jucător al lui FC Botoşani

Data publicării:
Facebook FC Botoşani
Facebook FC Botoşani

FC Botoşani l-a adus în această vară pe mijlocaşul Chapi Romano, de la Belenenses, din liga a doua din Portugalia. 



"Bine ai venit, Chapi Romano!

FC Botoșani anunță transferul mijlocașului central argentinian Gastón Manuel „Chapi” Romano, care a evoluat ultima dată în liga secundă portugheză, pentru formația OS Belenenses. În vârstă de 26 de ani, fotbalistul crescut de către River Plate a mai jucat pentru formații precum Huracán II (Argentina), Espinho, CF Estrela (ambele din Portugalia) și Taranto (Italia). Mult succes, Chapi, și cât mai multe împliniri în tricoul nostru!", au transmis botoşănenii săptămâna aceasta. 

Primele declaraţii ale fotbalistului la FC Botoşani 

"Ştiam câte puţin despre România pentru că am un prieten care jucase deja în această divizie. Adevărul este că m-a susţinut şi ştiam că este o bună oportunitate pentru mine, mai ales pentru a juca la o echipă din prima divizie şi să pot arăta ce sunt aici să fac. Vreau să facem un sezon bun, să terminăm la cel mai înalt nivel posibil. Vom aborda fiecare joc pentru a câştiga. Pas cu pas, ca să facem lucrurile corect", a declarat Chapi Romano. 

Mesaj pentru fanii lui FC Botoşani 

"Vă mulţumesc pentru primire", le-a transmis argentinianul suporterilor. 

"Sper că ne vor susţine la fiecare meci. Vreau să le spun că voi da mereu tot ce e mai bun din mine în fiecare joc", a mai spus acesta.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel