Superliga Romaniei CFR vinde tot. Arlind Ajeti pleacă în Turcia

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ratarea calificării în grupele Conference League i-a făcut pe cei de la CFR Cluj să regândească complet strategia, iar patronul Neluţu Varga a decis să vândă mai mulţi jucători de bază. După Bîrligea şi Muhar, a venit şi rândul lui Ajeti să plece. 



Ajeti nu se transferă, însă, pentru o sumă spectaculoasă. Conform Fanatik, CFR Cluj îl va ceda pe Arlind Ajeti în Turcia, la Bodrum, pentru 300.000 euro. Ajeti va fi coleg acolo cu George Puşcaş. 

„Un nou transfer este aproape să se închidă dinspre SuperLiga spre străinătate. Internaționalul albanez Arlid Ajeti e aproape să semneze cu Bodrum FK, în Turcia. E un transfer de pe urma căruia CFR Cluj va încasa 300.000 de euro.

Ajeti va pleca la Bodrum, Keita probabil va semna cu Rapid și trebuie să îi găsească și lui Kresic… Să îl mărite până diseară.

Arlid Ajeti, unul dintre puținii jucători din SuperLiga care au jucat la Euro pleacă la Bodrum, în prima ligă din Turcia, acolo unde joacă și George Pușcaș.

Vedem ce se va întâmpla”, a transmis jurnalistul Cristi Coste. 

Arlind Ajeti, probleme cu accidentările. Dan Petrescu nu s-a bazat pe el

Ajeti a semnat cu CFR Cluj în vara anului 2023, iar în sezonul precedent a evoluat în 26 de meciuri şi a marcat 3 goluri. Accidentările l-au scos însă din vederile lui Dan Petrescu. În plus, spune Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, Ajeti îşi dorea şi el să plece de la CFR. 

„Ajeti a avut o perioadă în care a fost accidentat. E important. Nu o spun în apărarea lui Petrescu, ci pentru a spune adevărul. A fost accidentat, a avut Dan Petrescu alte soluții. Avem jucători care au jucat puțin și sunt convins că dacă Ajeti nu ar fi fost accidentat și dacă nu se concentra și el să plece la alt club, sunt convins că Dan Petrescu l-ar fi folosit.

Mai ales că din cauza accidentărilor avute, a trebuit să îl folosească pe Abeid în acea zonă. Abeid, care e fundaș lateral, a trebuit să joace fundaș central, unde, dacă nu ar fi fost acele probleme, l-ar fi folosit pe Ajeti. Deci îi dau circumstanțe lui Dan Petrescu”, a declarat președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Ajeti are o cotă de piaţă de 1 milion de euro, conform Transfermarkt. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel