Superliga Romaniei CFR Cluj, postare misterioasă pe reţelele de socializare. "Soon"

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a făcut o postare misterioasă pentru fani pe reţelele de socializare. 



Clujenii anunţă, astfel, că vor face un nou transfer în această vară, dar nu spun despre cine este vorba. Au postat doar o fotografie a unei umbre, înconjurată de semne de întrebare. 

Există posibilitatea să fie vorba despre William Baeten, mijlocaşul celor de la FC U Craiova 1948. Conform surselor ProSport, Adrian Mititelu ar fi de acord cu plecarea mijlocaşului în Gruia. 

În această vară, FC U Craiova 1948 l-a cedat şi pe Juan Bauza în Arabia Saudită. 

Baeten ar fi dorit şi de Rapid 

William Baeten, de la FC U Craiova 1948, ar fi pe lista celor de la FC Rapid. 

Giuleştenii ar fi făcut deja o ofertă în valoare de 350.000 euro pentru mijlocaşul oltenilor şi aşteaptă răspunsul lui Adrian Mititelu, conform surselor Digisport. 

Se pare că şi mijlocaşul ar fi de acord cu o mutare în Giuleşti, dar numai dacă transferul va fi definitiv, acesta nedorind să plece doar sub formă de împrumut. 

William Baeten a fost aproape de CFR Cluj în această vară, dar totul s-a oprit la forma de transfer. CFR Cluj i-ar fi luat sub formă de împrumut pe Baeten şi Bauza, dar Adrian Mititelu ar fi fost de acord cu mutarea doar dacă cei doi ar fi prelungit contractele cu FC U Craiova. CFR Cluj a propus şi preluarea fotbaliştilor în co-proprietate, dar Adrian Mititelu a respins oferta. 

William Baeten are o cotă de piaţă de 550.000 euro, conform Transfermarkt. Contractul său cu oltenii expiră pe 30 iunie 2025. 

A jucat 75 de meciuri până acum în Superligă, în care a marcat 12 goluri şi a dat 9 pase decisive. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel