Superliga Romaniei CFR Cluj aduce un jucător de 22 de ani din liga secundă

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Clubul de fotbal ardelean a anunțat cooptarea unui fotbalist în vârstă de 22 de ani.



Fundașul Costel Avram îmbracă tricoul celor de la CFR Cluj

Clubul CFR 1907 Cluj a semnat un contract cu fundașul Costel Avram, fotbalist eligibil pentru regula U21. Acesta a evoluat în eșalonul secund pentru Dunărea Călărași, CSA Steaua și CSM Alexandria, debutând în Superligă în tricoul Chindiei Târgoviște.

„Bun venit, Costel Avram! Jucătorul a fost testat în ultima perioadă de staff-ul tehnic și, astfel, se alătură lotului echipei noastre Îi urăm mult succes în Gruia și cât mai multe reușite alături de echipa noastră!”, au scris oficialii clujeni, pe pagina de Facebook.

Balaj: „Până nu însănătoșim clubul din punct de vedere financiar, este greu să-l înălțăm așa cum ne-am fi dorit”

După ce a ratat calificarea în grupele Conference League, CFR Cluj a început să renunțe la mai mulți jucători. Karlo Muhar, Daniel Bîrligea, Răzvan Sava și Arlind Ajeti sunt cei mai importanți fotbaliști la care CFR Cluj a renunțat. Cristian Balaj, președintele clubului, a anunțat că obiectivul rămâne câștigarea campionatului și a Cupei României, dar că este nevoie de o însănătoșire din punct de vedere financiar a clubului. 

„Bineînțeles că ne-am dori să ținem cei mai valoroși jucători, dar dacă nu mai discutăm de faliment sau alte situații financiare care ar pune în pericol viitorul clubului, se datorează și nouă, celor care muncim și încercăm să găsim soluții cât mai bune, să avem și o echipă bună, care a câștigat ultimele meciuri cu 3-0 în campionat și, din păcate, a fost cât pe ce să se califice în grupele unei competiții europene. 

Spun din păcate pentru că nu ne-am calificat. În sezonul precedent am terminat pe locul doi chiar dacă am făcut multe transferuri. Până nu însănătoșim clubul din punct de vedere financiar, este greu să-l înălțăm așa cum ne-am fi dorit.

Cupa și campionatul, să creștem jucătorii care sperăm că vor ajunge să evolueze și ei la un campionat mult mai important, a spus Cristi Balaj, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel