Superliga Romaniei CFR Cluj a transferat un mijlocaş ofensiv italian. Are 200 de meciuri în primele două ligi din Italia

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Mijlocaşul ofensiv Filippo Falco a semnat cu CFR Cluj. 



"Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre. 

Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara. 

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj", au scris cei de la CFR Cluj pe Instagram. 

CFR Cluj merge bine cu Adrian Mutu pe bancă 

De la preluarea echipei, Adrian Mutu a înregistrat 4 victorii şi un eşec pe banca CFR-ului. Singurul meci pierdut a fost cel cu FC Rapid, 0-1, în Gruia. În ultima etapă, CFR Cluj a zdrobit-o pe Dinamo Bucureşti, scor 4-0. 

”Sunt mulțumit în general de joc. Mă bucur că nu am primit gol, un lucru important pentru moralul nostru. Cele trei puncte sunt cel mai important lucru.

Nu e vorba despre ce le-am spus la pauză. Le-am spus și la început. Au urmat strategia pe care le-am spus-o. Le-am închis spațiile, le-am lăsat să-și consume elanul ăsta pe care îl aveau după două victorii, apoi i-am deschis și am marcat.

De când am venit, avem 13 goluri marcate, aproape trei goluri per meci. Avem cel mai bun atac din țară și a doua cea mai bună apărare. La statistică, stăm bine. Important este să avem continuitate.

Mă bucur că Otele a dat gol, ajută echipa. A fost un meci bun, cu o echipă de care mi-era frică”, a declarat Adrian Mutu după acest meci. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel