Fotbal Cei doi arbitri pe care Ion Crăciunescu nu vrea să îi vadă nici la meciuri de juniori. "Nu au niciun fel de aptitudini"

Data actualizării: | Data publicării:
Photo by Njegos K on Unsplash
Photo by Njegos K on Unsplash

Andrei Chivulete şi Marian Barbu sunt cei doi arbitri pe care Ion Crăciunescu i-a luat la ţintă. 



După ce Emil Grădinescu i-a pus la colţ pe Sebastian Colţescu şi George Găman după meciul CFR Cluj - FCSB, încheiat 1-1, şi i-a făcut "găinari" pentru anularea golului marcat de Florinel Coman, Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA şi fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a luat şi el în colimator doi centrali. 

CITEŞTE ŞI Emil Grădinescu i-a făcut "găinari" pe arbitrii meciului CFR Cluj - FCSB. După meci, a continuat criticile: "E ca şi cum am primi un scuipat în ochi"

"Băi, românilor, treziți-vă! Voi îl mai aveți pe Igna, pe Porumboiu și alți foști arbitri valoroși în România care pot să facă treaba asta. Păi nu vedeți ce se întâmplă de atâția ani? Despre Andrei Chivulete… După părerea mea, când îl văd și internațional… în fine. Căile Domnului sunt nelimitate! Pe Barbu mi-ar fi frică să-l deleg și la județ. Uitați-vă că în fotbal, orice fotbalist are o calitate. Driblează, șutează, aleargă foarte mult, are viteză bună și așa mai departe. Păi și la arbitraj trebuie să ai anumite aptitudini!

Sunt oameni care n-au niciun fel de aptitudini pentru această activitate. Să cunoască jocul de fotbal, să fie foarte bine instruit și pregătit fizic. Pe Barbu nu-l recomandă nimic, decât că arată bine în poză. Dacă îi faci o poză în echipament de arbitru, arată bine. Dacă îl lași pe teren, Doamne! Îți pui ambele mâini în cap.

Nu-i recomandă nimic pentru asta. Sunt vai de capul lor! Și la județ și la meciuri de copii mi-ar fi frică să-i deleg. Și apar pe prima scenă a fotbalului românesc…Te uiți, te închini cu ambele mâini și nu îți vine să crezi.

Ne-am dus cu capul înainte, am acceptat orice și mergem cu sintagma asta: Domne, stai că avem delegări multe pe afară.

Păi fraților, nu ăsta e interesul fotbalului românesc, ci să avem o competiție echilibrată, iar arbitrii să fie echidistanți”, a spus Ion Crăciunescu, la Sport Total FM.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal





pixel