UEFA Euro 2024 Cea mai tare glumă după apariţia lui George Puşcaş la antrenamentul României din Germania. "Zici că a scos o tavă din cuptor"

Data publicării:
Captura Orange Sport
Captura Orange Sport

Naţionala României a avut primul antrenament în Germania, înainte de debutul la EURO 2024, în prezenţa a peste 3500 de fani români. 



Mihai Stoica, însă, a fost surprins de apariţia lui George Puşcaş, atacantul naţionalei, la antrenament. Acesta avea din nou mâna bandajată. 

"Iar Puşcaş. Băi, ce e cu mâinile lui Puşcaş? Gluma e glumă, dar zici că a scos o tavă din cuptor, fără mănuşi. Că şi la mâna dreaptă are bandaje. Bandaje cam cum au unii portari. Pe Iustin Popescu, noua achiziţie a Galaţiului, l-am văzut cu bandaje", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

George Puşcaş speră ca naţionala să aibă noroc la EURO 

"Cu siguranţă avem nevoie de mai multă concentrare în faţa porţii, de mai multe şanse, de mai mult noroc. Sunt sigur că vor veni alături de noi. În astfel de meciuri se poate întâmpla, am avut multe şuturi, dar nu a intrat mingea. Eu sper să avem mai multă şansă în meciurile de la EURO să avem norocul de partea noastră, să fim mai eficienţi. Uşor, uşor se simte emoţia, este un moment important pentru noi, pentru România, pentru familiile noastre. Sper să ajungem acolo şi să transformăm această presiune într-un lucru bun şi într-un lucru pozitiv pentru noi", a declarat George Puşcaş după remiza cu Liechtenstein, scor 0-0, de vinerea trecută. 

Adrian Cristea l-a făcut "bezmetic" pe Puşcaş 

"Prinţul" Adrian Cristea a participat cu naţionala României la EURO 2008 şi acum pune tunurile pe atacanţii României, înainte de debutul la EURO 2024. 

”Suferim la atacanți, la număr 9, nu avem un atacant care din jumătate de ocazie să dea un gol. Părerea mea este că Alibec nu are ritmul necesar unor astfel de meciuri în momentul de față. Nu știu cum se prezintă la antrenamente, dar venind din Qatar, nu cred că are ritmul necesar.

Denis Drăguș mi se pare mai mult extremă, îi place foarte mult să vină cu fața spre jos, calități foarte bune, îmi place foarte mult acest jucător, iar Pușcaș mi se pare limitat, cam cu capul în pământ. Aleargă, este puternic, are forță, dar e cam bezmetic.

Nu prea ai pe cine să pui număr 9. Mi se pare că acolo suferim. Îți trebuie un vârf care să marcheze din jumătate de ocazie. Mai e și Bîrligea, poate fi o soluție și el”, a spus Adrian Cristea la Emoții Europene.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel