Fotbal international Ce urmează pentru Radu Drăguşin, după primul gol la naţională. Florin Manea, anunţ despre jucătorul lui Tottenham

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Radu Drăguşin a marcat primul său gol pentru echipa naţională, împotriva Ciprului, în Liga Naţiunilor. Florin Manea, impresarul său, a anunţat ce urmează pentru Radu Drăguşin. 



"Radu a reușit primul gol la națională, iar acum urmează gol în Premier League! I-am zis că a dat gol în Serie B, în Serie A, la națională, acum trebuie să dea și în Premier League. 

Tottenham este un club de top unde joacă cei doi care sunt concurenții lui pe post. Nu poți să spui că sunt niște jucători slabi. Din contră! Van de Ven și Romero sunt jucători de top, dar eu sper ca Radu să primească cât mai multe meciuri anul ăsta, iar la un moment dat, după un an și jumătate de experiență în Premier League, să aibă mult mai multe șanse de a juca. La cum îl cunosc eu pe Radu, o să prindă locul de titular", a spus Florin Manea, într-un interviu pentru PRO TV. 

Napoli îl vrea, dar Florin Manea nu vrea să îl transfere pe Drăguşin 

Napoli s-a interesat de serviciile lui Radu Drăguşin, care e mai mult rezervă la Tottenham, dar Florin Manea vrea ca fundaşul să mai rămână în Premier League.

"Eu nu cred că Tottenham vrea să-l lase să plece, nu cred că este momentul pentru el. Aa, bun, ne-am gândi dacă nu joacă niciun meci până în iarnă, dar el nu e nici genul care să dea bir cu fugiții. El e un tip care luptă, care se ambiționează și învață din greșeli. 

Radu și-a dorit mult să meargă în Anglia. Normal, în Italia este cunoscut, iar Napoli este o echipă care se bate la campionat și are un antrenor mare, Conte, care a demonstrat. Nu pot să spun că nu ar fi benefic pentru Radu, dar în momentul de față nu ne gândim la nicio plecare. Suntem onorați de interesul celor de la Napoli, dar pentru moment el joacă la Tottenham, mai are încă șase ani de contract, deci nu se pune problema", a mai spus Florin Manea.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel