Superliga Romaniei Ce spune Neluțu Varga, după ce CFR Cluj a fost egalată în prelungiri

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa CFR Cluj a fost la un pas să părăsească Giuleștiul cu trei puncte, dar rapidiștii au reușit să înscrie în ultimele minute de prelungire, scor final 2-2.



Formația condusă de Dan Petrescu a fost aproape de victorie în deplasare, în a doua etapă a noului sezon al Superligii, dar ardelenii au fost egalați în minutul 90+7, iar meciul cu Rapid București s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Totuși, patronului clubului de fotbal clujean s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor, spunând că au fost superiori elevilor lui Neil Lennon.

„Eu sunt foarte mulțumit de reacția echipei. E drept, mai sunt mici detalii de pus la punct, dar s-a văzut că suntem pe drumul cel bun.

Nu vreau să se supere nimeni, nu vreau să subapreciez pe nimeni, dar s-a văzut clar că am fost superiori în Giulești. Am dominat tot meciul. E păcat că am fost egalați în prelungiri”, a declarat Neluțu Varga pentru sportpesurse.ro.

Dan Petrescu, supărat după remiza cu Rapid

„Ce să spun? Suntem supărați. Dacă îmi ziceai înainte de meci că facem egal, nu eram supărat. Am fost egalați ușor. Am jucat bine. La fotbal degeaba joci bine, dacă în minutul 96 iei gol. Am pierdut pe mingea a doua.

Îmi pare rău pentru băieți. Sunt două puncte mari pierdute. Dacă o luăm pozitiv, atunci e un punct câștigat. Am luat patru goluri în două meciuri, e mult.

Nu am avut un fundaș central pe banca de rezerve. Dacă aveam o soluție, poate pe final închideam meciul. Din păcate, Michael a greșit la golul lor. El avea nevoie de acest gol (n.r. pe care l-a înscris). Dacă era mai inspirat, nu luam gol.

E o greșeală mare (n.r. comportamentul lui Daniel Bîrligea în fața suporterilor rapidiști). Am început ședința de azi. Dani nu a înțeles și la pauză am discutat cu el. Apoi s-a liniștit, nu a mai ripostat.

(n.r. despre transferuri) O să mai caut niște jucători. Sper să ne mai întărim. Eu l-am vrut pe Manea, el nu a mai vrut să rămână. A fost un jucător exemplar pentru CFR Cluj.

Braun a venit înainte de meci. El a zis că nu a vorbit niciodată urât de mine. Eu l-am făcut mare. Nu am avut niciodată nimic cu el”, a spus Dan Petrescu, după meciul cu Rapid București.

Următorul meci pentru clujeni este programat în fazele de calificare în Conference League. CFR Cluj va întâlni formația bielorusă Neman Grodno, joi, 25 iulie, începând cu ora 20:30.

În a treia etapă a Superligii, ardelenii vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova, duminică, 28 iulie, de la ora 22:00.

Giuleștenii vor juca în deplasare, pe stadionul „Ilie Oană”, în fața celor de la Petrolul Ploiești, luni, 29 iulie, de la ora 22:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel