UEFA Euro 2024 Ce spune Mbappe înainte de înfruntarea cu Ronaldo din sferturile de finală

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională a Franței întâlnește selecționata Portugaliei, astăzi, 5 iulie, la Hamburg. Meciul din sferturile de finală ale EURO 2024 va începe la ora 22:00.



Kylian Mbappe, pregătit să dea totul în duelul cu Cristiano Ronaldo

„Nu cred că mi-am găsit forma optimă”, a recunoscut liderul echipei de fotbal a Franţei, atacantul Kylian Mbappe, precizând că „nu va fi o scuză” în meciul cu Portugalia din sferturile de finală ale EURO 2024, care va avea loc vineri, la Hamburg.

„Eu cred că pentru a fi cu adevărat la sută la sută exploziv, rapid, am nevoie de o bună pregătire fizică”, a precizat căpitanul „Les Bleus”.

„Pregătire pe care o voi avea la clubul meu (Real Madrid) vara viitoare și sunt sigur că lucrurile vor sta mai bine. Deocamdată ne pregătim pentru un sfert de finală și sunt pregătit să dau totul” contra Portugaliei.

Mbappe a fost frânat de probleme la spate și la o coapsă, apoi și-a fracturat nasul la finalul primului meci, câștigat contra Austriei (1-0).

„Kylian a avut anumite neplăceri în pregătirea pentru EURO”, a explicat selecţionerul Didier Deschamps. „Nu trebuie să uităm că traumatismul pe care l-a avut suferit nu este unul banal”, a adăugat selecţionerul.

„Eu nu am fost niciodată jucătorul care își caută scuze, deci nu va fi o scuză pentru mâine. Dar eu cred că putem fi campioni europeni și îmi doresc să ne încercăm această șansă”, a subliniat Mbappe.

Echipa națională a Franței întâlnește selecționata Portugaliei, astăzi, la Hamburg (22:00), în sferturile de finală ale EURO 2024, potrivit Agerpres.

Programul ultimelor meciuri la EURO 2024

Sferturi de finală

- Vineri, 5 iulie

 Spania - Germania (Stuttgart, 19:00) - meci 45

 Portugalia - Franța (Hamburg, 22:00) - meci 46

- Sâmbătă, 6 iulie

 Anglia - Elveția (Dusseldorf, 19:00) - meci 47

 Olanda - Turcia (Berlin, 22:00) - meci 48

 

Semifinale

- Marți, 9 iulie

 Câștigătoarea meciului 45 - Câștigătoarea meciului 46 (Munchen, 22:00)

- Miercuri,  10 iulie

 Câștigătoarea meciului 47 - câștigătoarea meciului 48 (Dortmund, 22:00)


Finala

- Duminică, 14 iulie

 Ultimele două formații, Berlin, 22:00

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel