Fotbal Ce spune Elias Charalambous despre victoria clară cu AC Virtus, scor 7-1

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa de fotbal FCSB a reușit să câștige primul tur preliminar din Champions League, scor 7-1, în fața celor de la AC Virtus.



Campioana Superligii din sezonul 2023/2024 a făcut spectacol în primul meci din preliminariile Champions League, scor 7-1, în fața campionilor din San Marino, AC Virtus.

Meciul retur dintre cele două formații va avea loc pe Arena Națională, pe 16 iulie, începând cu ora 20:30.

Căpitanul Darius Olaru a revenit în tricoul celor de la FCSB după experiența din cadrul echipei naționale și a reușit să înscrie de trei ori în partidă (6, 11, 37), pe când noul-venit Daniel Popa „a spart gheața” înregistrând două reușite (22, 27). Tabela a fost modificată din nou în urma golurilor înscrise de David Miculescu (70, 73). Gazdele au reușit să înscrie doar o dată în partidă, prin Manuel Battistini (86).

„Ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă!”

Antrenorul „roș-albaștrilor” a declarat, după meci, că jucătorii nu știau la ce să se aștepte din partea formației din San Marino, dar au intrat pe teren concentrați pentru a-l câștiga.

De asemenea, Elias Charalambous a mai spus că atmosfera de marți seară i-a făcut pe jucătorii celor de la FCSB să se simtă ca acasă, datorită suporterilor care au făcut deplasarea.

„Nu aveam foarte multe informații despre Virtus înainte de partidă, însă jucătorii au fost foarte concentrați și serioși. Asta demonstrează că vor da totul pe teren, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Scorul este foarte bun, cred că va fi suficient pentru calificare, însă mai avem o partidă.

Ne putem relaxa pentru câteva zile, apoi ne vom concentra pe partida cu U Cluj, nu avem multe zile de odihnă. Astăzi am jucat în San Marino și ne-am simțit ca și cum am fi jucat acasă!

Le mulțumim din suflet suporterilor, sprijinul lor este extraordinar. După partida de campionat, putem vorbi și de Maccabi”, a declarat Charalambous, potrivit iAMsport.ro.

Următorul meci al celor de la FCSB se va desfășura în Superliga României, pe 13 iulie, începând cu ora 22:00. Primii adversari din acest sezon vor fi elevii lui Ioan Ovidiu Sabău, partida împotriva celor de la „U” Cluj având loc pe Arena Națională.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel