Superliga Romaniei Ce se întâmplă cu un tânăr dinamovist, din sezonul viitor. Fratele său își continuă parcursul la club

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Clubul de fotbal Dinamo București a luat în serios reconstrucția lotului de jucători în această vară, unul dintre tinerii fotbaliști ai „câinilor roșii” având alte planuri de viitor.



Dinamo desparte gemenii Irimia

În cantonamentul din Slovenia pe care „câinii roșii” l-au desfășurat în această vară, a fost prezent doar Alex Irimia, fratele geamăn al lui David Irimia, cel din urmă nefâcând deplasarea cu echipa. Se pare că fundașul dreapta de 18 ani dorește să își găsească o echipă unde să evolueze constant în sezonul 2024/2025.

David Irimia va evolua în liga secundă începând cu sezonul următor, mai concret sub comanda lui Ianis Zicu, la formația bucureșteană Metaloglobus. David este la antrenamentele echipei din Pantelimon și cel mai probabil, va fi cedat sub formă de împrumut în sezonul 2024/2025, potrivit dinamo1948.ro.

David Irimia a bifat 9 meciuri la prima echipă a clubui de fotbal Dinamo, cota sa de piață fiind de 100.000 de euro.

Până în acest moment, dinamoviștii au mai renunțat la alți 15 jucători, precum Ricardo Grigore, Goncalo Gregorio, Dorain Railean, Christian Ilic, Răzvan Began, Dani Iglesias, Denis Oncescu, Neluț Roșu, Alexandru Stoian, Darko Velkovski, Edgar Ie, Quentin Bena, Gabriel Moura, Valentin Borcea și Deniz Giafer.

Ultimul jucător care a încheiat colaborarea cu Dinamo este fundaşul Deniz Giafer, care a petrecut trei ani în „Ștefan cel Mare”, după ce a debutat la prima echipă. Acesta a semnat un contract valabil trei sezoane cu FC Bihor Oradea. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel