Fotbal international Ce s-a întâmplat, de fapt, la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, când s-a auzit o femeie care gemea

Data publicării:
Captură video Virgin Media Sport
Captură video Virgin Media Sport

Fostul fotbalist Vlad Munteanu a participat alături de delegaţia României la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 şi a explicat ce s-a întâmplat când în sală s-a auzit o femeie care gemea. 



Daniel Jarvis, un vlogger cunoscut pentru farsele sale, a deturnat sunetul de la tragerea la sorţi şi, cu ajutorul unui dispozitiv, a reuşit să introducă sunetele unei femei care gemea. 

”Am reușit! Am fost acolo! Zgomote la tragerea la sorți EURO 2024! Vă iubesc”, a scris Daniel Jarvis pe reţelele de socializare. VEZI AICI MOMENTUL

Vlad Munteanu, fost fotbalist, a participat cu delegaţia României la tragerea la sorţi şi a spus ce s-a întâmplat. 

"Da, sunetele au fost reale. Da, a fost un moment stânjenitor. Dacă se întâmpla pe undeva prin estul Europei, auzeam probabil că nu ştim să organizăm. Chiar prima dată am zis că e un sunet de copil, dar apoi ne-am dat seama ce e, că s-au repetat. Am vorbit cu Sami Khedira, care a fost pe scenă, pentru că suntem prieteni foarte buni, că a fost hăckuit cumva sunetul unuia dintre participanţi. Pe lângă casca pe care o aveau toţi, mai era un dispozitiv de pe care se transmitea. Şi de acolo s-a plecat, cumva. Chiar ciudat a fost. 

Khedira ce să zică, a început să râdă. A fost ciudat pentru toată lumea. Sunt glume, dar parcă atunci când se întâmplă la nivelul ăsta...", a declarat Vlad Munteanu la Arena Sport.ro

Munteanu, impresionat totuşi de eveniment 

"Lăsând la o parte acest moment nefericit, din punctul meu de vedere e în top 3 evenimente sportive la care am participat. Pentru că e un eveniment legat de sport. Piele de găină la momentele muzicale, la imaginile de la ultimul EURO. Şi, bineînţeles, a fost şi emoţia tragerii la sorţi", a mai spus acesta.

Mesaj pentru tricolori. "Să mergem cu un pas mai sus decât în calificări"

"Da, cred că am picat într-o grupă bună, dar trebuie să ne gândim că deşi am scăpat de alte adversare mai puternice, şi acestea sunt foarte puternice şi sunt echipe care au în componenţă jucători din primele 5 ligi din Europa. Cred eu că avem nevoie să mergem cu un pas mai sus decât ceea ce s-a întâmplat în calificări. Mai multă muncă, mai multă dăruire, mai multă atenţie la detalii. Performanţa trebuie să fie cu un pas mai sus. Din ce l-am cunoscut pe Edi până acum, e un antrenor care a avut încredere în proces, în procesul calificării, şi e conştient de faptul că a construit un grup foarte bun pentru acest moment, e conştient de dorinţa băieţilor. Văd un grup foarte unit, care îşi doreşte, care se acceptă mult mai uşor între ei. Sunt calibraţi mai bine între ei. 

Cred că toată lumea trebuie să livreze puţin mai mult, începând de la oamenii din federaţie, de la antrenor, stafful tehnic, şi terminând cu jucătorii", a completat Vlad Munteanu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel