Fotbal international Ce recorduri vrea să mai înregistreze Ronaldo? Portughezul a dat răspunsul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Starul portughez în vârstă de 39 de ani și-a trasat obiectivele.



Ronaldo vrea să facă treabă bună la Al Nassr: „Am fost obișnuit să dobor recorduri, dar nu mai sunt interesat”

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo susține că este concentrat să fie jucătorul perfect de echipă la formația saudită Al Nassr, decât să mai strângă alte recorduri la apusul carierei.

Jucătorul de 39 de ani, care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, a înscris în victoria echipei Al Nassr cu 2-1 împotriva celor de la Al Rayyan (Qatar), în meciul de luni din Conferința de Vest a Ligii Campionilor Asiei.

Victoria de luni a fost cel de-al patrulea succes în tot atâtea meciuri în toate competițiile sub conducerea antrenorului italian Stefano Pioli, care l-a înlocuit luna trecută pe Luis Castro.

„A fost un meci convingător și dificil, ca toate meciurile din Liga Campionilor Asiei, dar cel mai important lucru este că ne-am creat multe șanse și ne-am apărat bine să prevenim ca adversarul să își poată crea ocazii”, a spus Ronaldo, într-o conferință de presă.

„Nu mai este important acum dacă sunt cel mai bun sau nu, nu mai mă interesează acest lucru. Este bine ca un jucător să marcheze goluri, dar pentru mine este mai bine ca echipa să câștige”, a spus Ronaldo.

„Am fost obișnuit să dobor recorduri, dar nu mai sunt interesat. Cel mai important lucru pentru mine acum este să mă bucur și să ajut Al Nassr și pe colegii mei să câștige”, a adăugat jucătorul portughez.

„Golul meu împotriva celor de la Al Rayyan a fost diferit și important, pentru că tatăl meu ar fi fost bucuros cu această reușită dacă ar fi fost în viață, pentru că astăzi era ziua sa de naștere”, a adăugat fostul jucător al echipelor Manchester United, Real Madrid și Juventus.

Ronaldo a devenit cel mai bun marcator într-un sigur sezon din Liga Profesionistă Saudită în luna mai, cu 35 de goluri marcate.

Căpitanul naționalei Portugaliei a marcat cel de-al 901-lea gol al carierei sale în victoria împotriva Scoției, luna trecută, în Liga Națiunilor, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel