UEFA Euro 2024 Ce meci va arbitra Kovacs la EURO 2024

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

UEFA a anunțat care va fi prima partidă la care va arbitra Istvan Kovacs, după ce nu a fost delegat în vreun meci din cadrul competiției până în acest moment.



Istvan Kovacs, central la Slovenia - Serbia

Arbitrul român se va afla la centru în cadrul partidei dintre Slovenia și Serbia, meci programat pe 20 iunie 2024, începând cu ora 16.00. Acesta va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Reprezentantele Sloveniei și Serbiei se vor duela pe Allianz Arena, din Munchen. Ele fac parte din grupa C, alături de Anglia și Danemarca.

Pentru Campionatul European de fotbal de anul acesta (14 iunie - 14 iulie), au fost nominalizați 18 arbitri de centru împreună cu asistenții lor și oficiali VAR, care sunt delegați la cele 51 de partide de la turneul final.

 

Lecții pentru „tricolori”

Înainte de a pleca în Germania, Kovacs a fost prezent duminică, 9 iunie, în cantonamentul naționalei României de la Mogoșoaia. Arbitrul le-a explicat tricolorilor și staff-ului tehnic cele mai noi modificări din Legile Jocului și ultimele instrucțiuni legate de arbitraj la nivel internațional.

Arbitrul care a condus finala Europa League din acest sezon a oferit mai multe exemple cuprinse în prezentarea UEFA, inclusiv din meciurile României, și le-a dezvăluit celor prezenți cum interpretează un oficial de joc respectivele faze.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel