Stiri Ce este numerologia sportivă și cum poți prezice cine va câștiga un meci

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Jeffrey F Lin
Sursa foto: unsplash, autor Jeffrey F Lin

Ați încercat vreodată să ghiciți ce echipă va câștiga un meci? Dacă știi câte ceva despre numerologie, poți determina ce adversar va câștiga descoperind numărul traseului de viață al fiecărui jucător.



Această ideologie poate fi aplicată și în cazul sportivilor care joacă între ei în sport. Acest concept se numește Numerologie sportivă.

Ce este numerologia sportivă?

Numerologia sportivă este prezicerea performanțelor și a comportamentului unui sportiv pe baza numărului din calea vieții acestuia.

Numerologia diferă de astrologie prin faptul că ne vorbește despre provocările și rezultatele din viața noastră, mai degrabă decât despre trăsături și personalități. Ea ne ajută să înțelegem oamenii și lucrurile din jurul nostru prin utilizarea numerelor pentru a prezice anumite rezultate astrologice.

De exemplu, știm că persoanele cu un anumit număr au valori în viața lor care joacă un rol în provocările cu care se confruntă în fiecare zi. Mulți numerologi au reușit să facă predicții despre rezultatele jocurilor pe baza acestei teorii. O mare parte din numerologia sportivă este reprezentată de pariurile pe meciuri. Mulți oameni ascultă de numerologi pentru a prezice rezultatele jocurilor pentru a câștiga bani. Alinierea planetelor și a stelelor joacă un rol important în ceea ce privește numerele relevante pentru eveniment.

Numerologii sportivi compară cunoașterea numărului traseului de viață al unui anumit sportiv cu numărul traseului de viață al adversarului. Aceștia fac predicții pe baza cunoașterii acestui număr. Dacă sunteți un atlet, puteți evalua probabilitatea de a câștiga folosind numerologia și aplicând-o la dumneavoastră și la adversarii dumneavoastră. Pentru a înțelege acest lucru în profunzime, trebuie mai întâi să vă găsiți propriul număr al căii vieții.

Găsirea numărului căii tale de viață este simplă:

În primul rând, veți avea nevoie de data nașterii dumneavoastră. Să spunem că data nașterii tale este 8 martie 1991. Martie este a treia lună a anului (3), iar tu te-ai născut în a opta zi (8). Acum, însumați cele patru cifre ale anului în care v-ați născut. (1+9+9+1=20).  Apoi însumați acest număr (2+0=2). Apoi, adună totul (3+8+2+2=13). În cele din urmă, însumați ultimul număr (1+3=4). Numărul căii tale de viață ar fi 4. (Cheia este să continui să aduni până când obții un singur număr).

Ce înseamnă acest lucru pentru sportivi

Acum că aveți numărul căii vieții, îl puteți folosi pentru a vă înțelege performanțele din trecut, prezent și viitor. De exemplu, s-ar putea să nu înțelegi progresia sau declinul capacității tale fizice și mentale de a juca atât de bine pe cât îți dorești. Numărul dumneavoastră vă ajută să vă înțelegeți motivația, personalitatea și stabilitatea mentală. Toți aceștia sunt factori importanți de care aveți nevoie pentru a juca cât mai bine și pentru a da tot ce aveți mai bun în joc.

De exemplu, Numărul 9 este de obicei foarte interesat de sporturi precum fotbalul, golful, vânătoarea, karate, motociclismul și fotbalul. Cu toate acestea, Numărul 2 este interesat de sporturi precum tirul cu arcul, baschetul, bowlingul, explorarea, scrimă, pescuitul, handbalul și cursele de cai,
Luați numărul pe care îl aveți și aflați cu ce provocări vă veți confrunta probabil. Apoi, aplicați conceptul la următorul eveniment sportiv. Vă va ajuta să vă simțiți mai puțin nesigur de rezultat și vă va ajuta să vă ușurați nervozitatea. Numerologia sportivă vă poate oferi, de asemenea, un sentiment de ușurare, știind că viitorul dvs. este scris în stele, potrivit yourtango.com 

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Stiri
Tagurile articolului: numerologie sport




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel