Fotbal international Ce coechipier are Radu Drăgușin la Tottenham! Transferul de peste 40 de milioane de euro

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Clubul de fotbal englez Tottenham Hotspur a perfectat un transfer de nu mai puțin de 40 de milioane de euro.



Archie Gray, transfer de peste 40 de milioane de euro

Clubul englez de fotbal Tottenham Hotspur, la care joacă internaționalul român Radu Drăgușin, a anunțat transferul mijlocașului Archie Gray (Leeds United), pentru care a plătit peste 40 de milioane de euro.

În ultimul sezon, Gray, 18 ani, a disputat 44 de meciuri în tricoul lui Leeds în Championship și devine cel mai important transfer al lui Spurs din această vară, care va plăti o indemnizație cuprinsă între 35 și 40 de milioane de lire sterline (41-47 milioane de euro).

Gray, desemnat cel mai bun tânăr jucător din Championship, liga secundă engleză, a semnat un contract cu Spurs pe șase ani, până în 2030. El a fost la un pas de promovarea în Premier League cu Leeds, dar a pierdut finala play-off-ului cu Southampton.

Tottenham a renunțat în schimb la fundașul central Joe Rodon, care a disputat 24 de meciuri în patru sezoane. Împrumutat sezonul trecut la Leeds, Rodon, internațional galez cu 45 de selecții, a fost transferat definitiv de clubul din Yorkshire în schimbul a 11 milioane de euro, scrie Agerpres.

Pleacă Drăgușin de la Tottenham?

Fundașul cumpărat de Tottenham de la Genoa pentru 30 de milioane de euro iarna trecută ar putea schimba din nou echipa, conform presei italiene. 

Potrivit celor de la Siamo Napoli, fundașul român și-ar fi exprimat disponibilitatea de a se întoarce în Italia, iar acum se așteaptă un răspuns din partea lui Ange Postecoglou, care va fi decisiv în ceea ce privește viitorul lui Radu Drăgușin. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel