Superliga Romaniei Cătălin Hîldan jr a semnat cu Dinamo. Rolul pe care îl va juca în cadrul clubului, important pentru viitor

Data publicării:
Facebook Dinamo Bucureşti
Facebook Dinamo Bucureşti

La o zi după remiza cu Poli Iaşi din etapa a V-a, Dinamo a anunţat că a bătut palma cu Cătălin Hîldan jr. 



"Juniorul Cătălin Hîldan revine la Academia Dinamo

Familia Hîldan l-a dat Clubului pe Unicul Căpitan. Peluzei i-a dat un nume. Fotbalului i-a transmis, în fiecare sezon, că acolo, Sus, un înger veghează pentru tot ce înseamnă Dinamo.

Astăzi, aceeași familie de suflet a redat Academiei Dinamo spiritul, de obicei impalpabil, dar de această dată prezent în carne și oase.

Cătălin, Juniorul, s-a născut și a crescut în alb și roșu, fie că e vorba de casa din Brănești, sfințită de Nea Marin sau de echipamentul grupelor de juniori.

Cei ce vin din urmă, copiii și juniorii noștri, îl vor avea alături pe Cătălin la fiecare pas, nu doar ca team manager al Academiei, ci drept prieten și model.

Mult succes, Cătălin, inimile tuturor dinamoviștilor bat pentru tine", au transmis cei de la Dinamo pe Facebook. 

Dinamo, remiză cu Poli Iaşi. Kopic mai vrea jucători 

"A fost un meci bun, am început foarte bine. Adversarul a fost unul dificil și a avut ocazii bune. Au marcat goluri fantastice, nu ne-au lăsat să respirăm. După pauză mi-a plăcut ce am văzut, nu le-am dat șanse, am avut multe ocazii. Am foarte aproape să câștigăm acest meci.

(n.r. - ce le-a spus la pauză) Le-am spus că trebuie să continuăm ce știm să jucăm. Să aducem mingea în a treia parte a terenului. A fost greu, mai ales că nu au mai putut să joace Abdallah și Politic. De Bordușanu sunt mulțumit, a jucat 90 de minute. Bani și Neagu au jucat și ei bine.

(n.r. despre accidentările suferite de Dennis Politic și Hakim Abdallah) Încă nu știm, deocamdată nu pot să spun ce se întâmplă cu ei. Le trebuie un control medical și apoi vom vedea. 

Trebuie să mai aducem unul sau doi jucători și sper ca în cel mai scurt timp să vină. Acum trebuie să luptăm și să ne recuperăm pentru meciul cu Rapid”, a spus Zeljko Kopic.

Cele două echipe au mai fost adversare de 24 de ori în campionat. De 10 ori au câștigat cei de la Dinamo, în timp ce ieșenii au câștigat șapte dispute. Alte șapte meciuri s-au încheiat la egalitate. În deplasare, însă, Dinamo a reușit să câștige de numai două ori în fața lui Poli Iași. Trei partide s-au încheiat la egalitate, în timp ce ieșenii și-au obținut toate victoriile în fața „câinilor” pe teren propriu. 

Prima confruntare a avut loc pe „Arena Națională", pe 29 iulie 2012, și s-a încheiat cu 5-2 pentru gazdele de atunci. Eroul partidei a fost George Țucudean, cel care a marcat de patru ori și a oferit pasa decisivă la cea de a cincea reușită a dinamoviștilor (Laurențiu Rus). Pentru vizitatori au punctat Daniel Onofraș și Iulian Vladu. Acesta a fost și meciul cu cele mai multe goluri.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel