Superliga Romaniei Cătălin Cîrjan, remarcat de un fost campion dinamovist: „Atacant de superclasă!”

Data publicării:
Captură video Prima Sport
Captură video Prima Sport

Dinamo București nu a reușit să își păstreze avantajul de două goluri în prima etapă a noului sezon al Superligii, scor 2-3 cu CFR Cluj.



Mihali: „Nu oricine poate să reușească asta”

Fost campion cu echipa Dinamo București, Gică Mihali a fost impresionat de prestația noului jucător al formației din „Ștefan cel Mare”, Cătălin Cîrjan, chiar dacă fotbalistul nu s-a mai remarcat după golul reușit în minutul 14.

Cătălin Cîrjan a fost cel care a deschis scorul în prima partidă jucată de către dinamoviști în noul sezon al Superligii, în fața celor de la CFR Cluj, scor 2-3.

„Golul lui Cîrjan este de atacant de superclasă, nu oricine poate să dea așa. Toți dau dreapta-stânga, dau în portar, dar el a avut o execuție cu sânge rece, a băgat piciorul sub minge și a dat 'scăriță'.

Sper să mai aibă și continuitate, pentru că am înțeles că aici va avea posibilitatea să joace meci de meci. Trebuie să își demonstreze acest talent pe care-l are. Dar a fost o execuție de jucător rar, de atacant pursânge, nu oricine poate să reușească asta.

A avut o execuție extraordinară și sper să o țină tot așa, îi așteaptă meciuri multe și complicate de acum încolo. Ce-mi place e că Dinamo a început să dea credit tinerilor, văd că sunt foarte mulți jucători tineri români.

Am înțeles că vor să mai aducă 2-3 jucători. Au adus tineri talentați, dar le mai trebuie vreo doi fotbaliști cu experiență mare. Cred că au nevoie de un fundaș central și de un atacant central.”, a declarat Mihali, potrivit gsp.ro.

Cătălin Cîrjan: „Preferam să câștigăm și să nu marchez eu”

„Am făcut o primă repriză bună. S-a văzut experiența lor. Au venit peste noi și au întors rezultatul. Mă bucur foarte mult că am marcat și să joc. Anul trecut a fost unul greu pentru mine.

Preferam să câștigăm și să nu marchez eu. Nu vreau să vorbesc de ce s-a întâmplat. Vreau să joc fotbal de plăcere. Dacă jucăm ca în prima repriză, nu vom avea probleme.”, a declarat Cătălin Cîrjan, după meci.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel