Echipa nationala Cât mai stă Radu Drăguşin la Tottenham. Florin Manea face anunţul despre fundaşul naţionalei

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată în ultimul meci de campionat al lui Tottenham, înfrângerea cu Arsenal de pe teren propriu, însă are toate şansele să evolueze în meciul de Cupa Ligii Angliei. Florin Manea, impresarul jucătorului, anunţă că Radu Drăguşin este văzut foarte bine de cei de la Tottenham şi îl sfătuieşte să nu renunţe. 



"Dacă el joacă între 20 şi 30 de meciuri pe sezon, în Anglia, poate să crească. Dacă joacă mai puţin de 20 de meciuri pe sezon, avem o problemă. A jucat cu Newcastle, o să joace probabil în cupă. Au trecut doar 4 etape. Cred că va prinde 30 de meciuri sezonul ăsta, cu meciurile din campionat, cupă, cupele europene. Pentru un tânăr, deşi el joacă de ceva timp, e bine. Are 6 ani contract cu Spurs. 

Dar dacă în iarnă nu va avea meciurile pe care ni le dorim... Dacă nu te deranjează că nu joci, înseamnă că nu eşti fotbalist. El a jucat foarte bine cu Newcastle. Singurul mod de a te revolta, profesionist, este să te antrenezi mai tare, să nu comentezi, să îţi aştepţi şansa, să dai totul când intri. Eu tind să cred că cei care reacţionează aşa se impun ca titulari. E mai greu pentru cei care comentează, care spun că nu le convine. 

Noi nu am plecat acolo ca să ridicăm mâinile după o lună şi să plecăm acasă", a declarat Florin Manea la Prosport Live. 

Impresarul critică sfatul lui Florin Bratu 

"Eu nu am vorbit cu Postecoglou, ci cu directorul sportiv al clubului. Ne-a spus că Radu face parte din viitorul lor, nu i se reproşează nimic, este foarte apreciat, şi că lucrurile vor fi benefice pentru el. Şi atât. El a demonstrat şi la EURO, dar şi de câte ori a jucat. Nu am de ce să fiu îngrijorat deocamdată. Referitor la faptul că jucătorii români se întorc în ţară, am văzut o declaraţie a lui Florin Bratu, care spunea că atunci când nu juca în străinătate se întorcea la Dinamo. E cel mai prost sfat!", a mai spus Manea. 

Radu Drăgușin a răspuns unei serii de întrebări care i-a avut în prim-plan pe colegii săi de la echipa națională. Căpitanul „tricolorilor”, Nicolae Stanciu, a fost menționat de trei ori de către fundașul de la Tottenham, datorită încrederii pe care o au jucătorii în fotbalistul de 31 de ani.

- Pe cine ai suna la 3 noaptea dacă ai rămâne cu mașina în drum?

„Cred că pe (Florin) Niță, pentru că el ar fi răspuns la acea oră, cu siguranță.”, a spus Drăgușin.

- Pe cine ai ruga să îți recomande un film de dragoste cu care să îți impresionezi iubita?

„Pe Stanciu, pentru că are mai multă experiență, probabil că are mai multă experiență.”, a răspuns jucătorul în vârstă de 22 de ani. Tot pe Stanciu l-ar contacta Drăgușin și în cazul în care s-ar confrunta cu anumite probleme în relația sa amoroasă, dar și dacă ar avea nevoie să organizeze un eveniment, precum o nuntă.

- Cine ar fi cel pe care l-ai suna să îți spună o rețetă culinară?

„Pe (Andrei) Rațiu, să-mi zică ceva bun din Spania.”, a mai spus Drăgușin.

- Dacă ai avea nevoie de bani cash, cui i-ai cere?

„Lui Alibec, are mereu cash la el.”

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel