Superliga Romaniei Carla's Dreams, melodie pentru Rapid Bucureşti la 100 de ani de existenţă. "Unul dintre cele mai frumoase imnuri pe care le-am auzit vreodată"

Data publicării:
Facebook Carla's Dreams
Facebook Carla's Dreams

Artistul Carla's Dreams a lansat o piesă pentru cei de la Rapid Bucureşti, în anul centenarului. 



"100 de ani de istorie, transpuși de Carla's Dreams într-un clip unic", se arată în postarea de pe Facebook a celor de la Rapid Bucureşti. 

CLIPUL VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

La doar câteva minute de la publicarea clipului pe Youtube, fanii au apreciat melodia. 

"Mi-a trecut cu fotbalul românesc de când eram prin facultate. Dar cântecul asta te mişcă indiferent de circumstanţe. Carla’s. Pe ce pun ei mâna, e aur!", se arată într-un comentariu. 

"Ar fi interesant melodia asta să o cânti pe stadion înainte de un meci cu tot cu galeria Rapid, eventual şi niste majorete cu pompoane pe lângă. Presimt f multe comentarii de la suporteri că o sa curgă pe aici. Până la urmă, în esenţă e o melodie despre eroi şi nu culori. La mulţi ani Rapid", spune un alt internaut. 

"Nu sunt microbistă, dar când am ascultat piesa și am văzut videoclipul, m-am simțit de parcă aș fi retrăit unele momente din clip ).
Rapid - CSD : șinele de tren, într-adevar au unit oameni în tribune, dar și în fața scenei", se arată în alt comentariu. 

"Pffffff o piesa care m-a lăsat fără cuvinte. Îmi face pielea de găina. O piesă despre eroii de pe teren. O luptă pentru glorie pentru victorie nu e uşoară. Felicitari pentru piesă. E unul dintre cele mai frumoase imnuri pe care le-am auzit vreodată. Vă ador necondiţionat. Fortza Rapid. Fortza Carlas Dreams", mai spune un alt comentator. 

 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel