Superliga Romaniei Cariera lui Adi Petre, în cădere liberă după transferul la FCSB. Gigi Becali i-a spus că mereu va fi schimbat la pauză

Data publicării:
Facebook Cosenza Calcio
Facebook Cosenza Calcio

Adi Petre a anunţat că se retrage din fotbal la doar 26 de ani. Fotbalistul recunoaşte că totul s-a schimbat în rău pentru el după transferul la FCSB şi arată cu degetul spre Gigi Becali. 



În 2020, Adrian Petre a fost cumpărat de FCSB de la Esbjerg pentru 800.000 euro, însă cariera sa a luat-o la vale. La podcastul "Vreau să ştiu", Adrian Petre a rememorat un episod din vara anului 2020, înaintea returului din Cupa României cu Dinamo. 

”În meciul tur câştigasem cu 3-0, dar apăruse o ştire cum că am putea pierde noi meciul la masa verde, pentru că a fost folosit un jucător şi nu ar fi trebuit, pe Vlad.

Înainte de meci am zis că trebuie să câştigăm cu peste 3-0, că dacă ei câştigă cu 3-0 noi măcar să le dăm 4-0 şi a venit domnul Becali în vestiar înainte de meci şi a zis 'Aveţi 5.000 de euro de căciulă pentru fiecare gol peste 3-0, 5.000 golul al patrulea, golul al cincilea 5.000. Câte goluri daţi atât aveţi de căciulă, ca să fim noi siguri'.

Şi am dat gol în secunda 50 şi am zis că-i rupem, dăm şapte, opt goluri şi aşa a rămas, 1-0. Până la urmă ne-am calificat, că nu a fost problema.

Ştiam dinainte că ies de la pauză la FCSB, dinainte de meci. Veneau şi îmi spuneau că ies la pauză. Nu conta că dau gol, nu, eu ies la pauză. Acolo mi-am pierdut plăcerea de a mă antrena”, a declarat Adi Petre, la podcastul ”Vreau să Știu”.

"Părea că va avea o carieră grozavă. Acum s-a terminat"

Presa daneză a analizat anunţul retragerii lui Adrian Petre. 

”26 de ani este o vârstă bună pentru un fotbalist, dar e sfârșitul carierei pentru Adrian Petre. Cel mai recent, a jucat în țara lui natală, la Concordia Chiajna, dar acum a ales să-și încheie activitatea. Adrian Petre a dus o viață fotbalistică tumultuoasă în ultimii ani.

De când a părăsit Esbjerg fB, în 2020, a jucat la opt cluburi diferite și nu a avut succes. Esbjerg l-a vândut la FCSB, cel mai mare club din România, iar la vremea respectivă părea că Adrian Petre va avea o carieră grozavă. Acum, s-a terminat”, au scris cei de la Tipsbladet.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel